ΟΦΗ

Ο... Ισραηλινός Οφορίκουε!

Ο... Ισραηλινός Οφορίκουε!
Τζόρβας-ΓΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗ

Στον ΟΦΗ μπορεί να θεωρούν αδικαιολόγητη την απουσία του Πίτερ Οφορίκουε, εκείνος όμως αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Ισραήλ με την φανέλα της Χάποελ Κιριάτ

Στο Ηράκλειο μπορεί η διοίκηση του ΟΦΗ να χρεώνει καθημερινά με απουσία τον Πίτερ Οφορίκουε, όμως εκείνον λίγο φαίνεται να τον νοιάζει, καθώς έχει βρει άλλη ποδοσφαιρική στέγη. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει με την Χάποελ Κιριάτ (2η στην βαθμολογία) και έχει ήδη 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα του Ισραήλ (!).
Δεν είναι όμως μόνο αυτό, το περίεργο είναι ότι σε ιστοσελίδες που ασχολούνται με μεταγραφές ο Γκανέζος φέρεται να έχει αποκτηθεί από τους Ισραηλινούς έναντι 150.000 ευρώ (!) και να έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2008.

Άγνοια στον ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ δεν γνώριζαν το παραμικρό γι’ αυτό το γεγονός, καθώς είχαν μείνει με την εντύπωση ότι ο παίκτης έχει επιστρέψει στην Γκάνα και αγωνίζεται στην πρώην ομάδα του, την Λίμπερτι. Όταν ο πρόεδρος των “μελανόλευκων”, Φανούρης Βατσινάς, ενημερώθηκε γι’ αυτό το γεγονός ξεκαθάρισε ότι μόλις επιστρέψει στο Ηράκλειο (βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη) θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ξεκαθαριστεί το θέμα, καθώς οι Κρητικοί θεωρούν ότι ο παίκτης τους ανήκει.

Το μπέρδεμα με τον Πίτερ Οφορίκουε ξεκίνησε από το καλοκαίρι, όταν οι εκπρόσωποι του ισχυρίστηκαν ότι ο ΟΦΗ χρωστάει στην Λίμπερτι 100.000 ευρώ, οι Κρητικοί από την πλευρά τους αρνήθηκαν ότι υπάρχει αυτό το χρέος, με αποτέλεσμα ο παίκτης να μην ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα του Ράϊνερ Μάουρερ και να θεωρείται αδικαιολόγητη η απουσία του.

Κατά την διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου, η Χάποελ Κιριάτ ζήτησε από την ΕΠΟ την “μπλε κάρτα” του παίκτη, ωστόσο η Ομοσπονδία ενημέρωσε τους Ισραηλινούς ότι δεν μπορεί να την παραδώσει καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο. Πολλοί θεώρησαν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έληξε εκεί, όμως φαίνεται ότι η Χάποελ κατάφερε να εξασφαλίσει προσωρινό δελτίο για τον Οφορίκουε και τον χρησιμοποιεί κανονικά στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Όπως φαίνεται αυτό το “σίριαλ” θα έχει αρκετά επεισόδια ακόμα, καθώς η διοίκηση του ΟΦΗ είναι αποφασισμένη να κινήσει όλες τις διαδικασίες προκειμένου να δικαιωθεί.

Αποχώρησε ο Τζόρβας
Στο αγωνιστικό μέρος, δυο δυσάρεστα νέα προέκυψαν για τον κ. Μάουρερ, αφού αποχώρησε ο Τζόρβας ενώ δεν προπονήθηκε ο Ντρούλιτς.

Τα πολλά σουτ και η συνεχή ένταση που αυξανόταν ολοένα και στο τέλος της προπόνησης ανάγκασαν τον Αλέξη Τζόρβα λίγο πριν από το τέλος της να αποχωρήσει γιατί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Για τον λόγο αυτό αναμένεται την Τετάρτη να διευκρινισθεί η σοβαρότητα του προβλήματος που παρουσιάσθηκε αφού θα περάσει από εξετάσεις.

Το έτερο πρόβλημα για τον Γερμανό τεχνικό των Κρητικών ήταν ο Γκόραν Ντρούλιτς. Ο Σέρβος επιθετικός δεν γυμνάσθηκε σήμερα, αφού μετά τις δύο δυνατές χθεσινές προπονήσεις κρίθηκε σκόπιμο ότι σήμερα για καθαρά προληπτικούς λόγους πρέπει να ξεκουραστεί.

Σε ότι αφορά την προπόνηση επιδόθηκε σε ασκήσεις με μπάλα, ασκήσεις τακτικής και τεχνικής, ενώ συγχρόνως έγιναν πολλά σουτ στους τερματοφύλακες.

Χωρίς οπαδούς (οργανωμένους) ο Αστέρας

Στο Παγκρήτιο Στάδιο πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σύσκεψη για την λήψη όλων εκείνων των προληπτικών μέτρων ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο εκπρόσωπος της φιλοξενούμενης ομάδας που παρέστη στη σύσκεψη έκανε γνωστό ότι δεν θα πάρει εισιτήρια.

Ωστόσο σε περίπτωση τυχόν μεμονωμένοι φίλοι της ομάδας της Τρίπολης θελήσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι αποφασίσθηκε να βρεθούν στην Θύρα "6" που θα είναι αποκλειστικά γι' αυτούς.

Από σήμερα τα εισιτήρια

Από σήμερα (Τρίτη) τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής, τα οποία τιμώνται προς 15 και 20 ευρώ. Οι οπαδοί μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ που βρίσκονται στην οδό Καντάνου στο γήπεδο "Θόδωρος Βαρδινογιάννης" και από τα γραφεία του ερασιτέχνη ΟΦΗ που βρίσκονται στην οδό Ισαύρων.





























TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ