ΡΟΜΑ

Ο Ίσκο αυτοπροτάθηκε στη Ρόμα

Ο Ίσκο πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Κοπεγχάγη
Ο Ίσκο πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Κοπεγχάγη 2022 AP PHOTO/JOSE BRETON

Ο Ίσκο είναι σε αναζήτηση ομάδας και σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα αυτοπροτάθηκε στη Ρόμα, μιας και έχει μείνει ελεύθερος από τη Σεβίλλη.

Ο Ίσκο κυκλοφορεί ελεύθερος στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και το όνομά του έχει ακουστεί ακόμα και για τον Ολυμπιακό, όπως έγραψε ισπανικό Μέσο.

Στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αυτοπροτάθηκε και στη Ρόμα. Ο Ζοζέ Μουρίνιο βλέπει ότι ο Νικολό Τζανιόλο ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την ομάδα και θα ήθελε παίκτη στη θέση του.

Ο Ισκό βρέθηκε μια ανάσα από το να υπογράψει στην Ουνιόν Βερολίνου, ωστόσο η μεταγραφή του "κόλλησε" στο θέμα του μισθού του. Ο 30χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός λάμβανε στη Σεβίλλη πέντε εκατομμύρια ευρώ ετησίως και αυτό που αξιώνει για να υπογράψει στη νέα του ομάδα.

Ο Ίσκο είχε 19 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ στο πρώτο μισό της περιόδου με τη Σεβίλλη, ενώ έχει αγωνιστεί σε 38 παιχνίδια της εθνικής Ισπανίας με συγκομιδή 12 τέρματα. Με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είχε 353 ματς, 53 γκολ και 57 ασίστ. Έχει αγωνιστεί επίσης στη Βαλένθια και τη Μάλαγα.

TAGS ΡΟΜΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ