ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Todofichajes: "Ο Μέντες πρότεινε τον Ίσκο στον Ολυμπιακό"

Ο Ίσκο πανηγυρίζει στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Ίσκο πανηγυρίζει στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Σίτι © 2020 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα Todofichajes ο Ζόρζε Μέντες πρότεινε στον Ολυμπιακό τον Ίσκο, ο οποίος είναι ελεύθερος.

Ο άλλοτε συμπαίκτης του Χάμες Ροντρίγκες και του Μαρσέλο στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ίσκο, κυκλοφορεί ελεύθερος και, σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα Todofichajes, έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και ο εκπρόσωπός του Ζόρζε Μέντες φέρεται να τον έχει προτείνει στην Έβερτον και στον Ολυμπιακό. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στην Ουνιόν Βερολίνου και την απόρριψη στην πρόταση της Κόνιασπορ, παραμένει ελεύθερος και εξετάζει όλους τους πιθανούς προορισμούς.

Κατά τους Ισπανούς, ο Ίσκο δεν θα ήταν αρνητικός σε μία επανένωση με τους τους Χάμες και Μαρσέλο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κολομβιανός επιτελικός χαφ έχει τον ίδιο έχει μάνατζερ με τον πρώην παίκτη της Σεβίλλης.

Ο Μέντες εμφανίζεται να περιμένει πρώτα την απάντηση της Έβερτον, καθώς πιστεύει πως θα ήταν πιο ωφέλιμο, οικονομικά, για τον Ίσκο να μεταγραφεί σε ομάδα της Premier League, καθώς στην προοπτική του Ολυμπιακού θα πρέπει να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του.

Ο Ίσκο είχε 19 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ στο πρώτο μισό της περιόδου με τη Σεβίλλη, ενώ έχει αγωνιστεί σε 38 παιχνίδια της εθνικής Ισπανίας με συγκομιδή 12 τέρματα. Με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είχε 353 ματς, 53 γκολ και 57 ασίστ. Έχει αγωνιστεί επίσης στη Βαλένθια και τη Μάλαγα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ