ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ίσκο αποχαιρέτησε τη Ρεάλ: "Μετά από εννέα χρόνια εκπλήρωσα όλα μου τα όνειρα"

Ο Ίσκο πανηγυρίζει στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Ίσκο πανηγυρίζει στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Σίτι © 2020 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Ίσκο μέσω ανάρτησης ανακοίνωσε πως έπειτα από εννέα χρόνια στη Ρεάλ αποχωρεί, τονίζοντας πως εκπλήρωσε όλα του τα όνειρα στη Μαδρίτη.

Το "κεφάλαιο" Ρεάλ έκλεισε οριστικά για τον Ίσκο τη Δευτέρα (30/5), με τον Ισπανό εξτρέμ να ανακοινώνει πως αποχωρεί από τη Μαδρίτη.

Ο 31χρονος θέλησε να αποχαιρετήσει τον κόσμο των "μερένγκες" και με ανάρτηση στα social media ευχαρίστησε τους ανθρώπους και τους φίλους της ομάδας και τόνισε πως εκπλήρωσε όλα του τα όνειρα.

Θυμίζουμε ότι ο Ίσκο είναι ο ένας από τους δύο παίκτες της Ρεάλ, ο δεύτερος είναι ο Λούνιν, που δεν αναγνωρίζονται από την UEFA ως πρωταθλητές Ευρώπης 2022, με αποτέλεσμα να αποχωρεί από την ομάδα, έχοντας κατακτήσει τέσσερα και όχι πέντε Champions League.

"Όταν ήμουν στη Μάλαγα ήξερα ότι έπρεπε να φύγω. Η Ρεάλ χτύπησε την πόρτα μου και στη Ρεάλ δεν πρέπει να πεις όχι, αν και πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις.

Εννέα χρόνια μετά έχω εκπληρώσει με την ομάδα όλα τα όνειρα που είχα από όταν ήμουν μικρός. Εκπλήρωσα τα ονείρά μου, κατέκτησα περισσότερους τίτλους από ό,τι είχα φανταστεί, έπαιξα παιχνίδια με τους καλύτερους, γνώρισα απίστευτους ανθρώπους.

Κρατάω μόνο τα καλά και ελπίζω να το κάνετε και εσείς. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, το προπονητικό επιτελείο, τους φυσιοθεραπευτές, τους εργαζόμενους για όλη τη δουλειά, την αγάπη και την υποστήριξη που δεν μου έλειψαν ποτέ.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που με υποδέχτηκαν με απίστευτο τρόπο από την πρώτη μέρα και που ακολουθούν αυτήν την ομάδα σε κάθε γωνιά του κόσμου!", ανέφερε μεταξύ άλλων ο 30χρονος

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ