VIRAL

Ο Ηρακλής είπε "όχι" στη European Super League: "Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε, συγγνώμη κ. Πέρεθ"

Οι παίκτες του Ηρακλή στο ματς με την Κοζάνη
Οι παίκτες του Ηρακλή στο ματς με την Κοζάνη ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ηρακλής έδωσε μία χιουμοριστική διάσταση στις τελευταίες εξελίξεις της European Super League, ανακοινώνοντας πως δεν θα συμμετάσχει στη νεοσύστατη διοργάνωση.

Όσο η European Super League προσπαθεί να φέρει τα πάνω-κάτω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αναλαμβάνοντας εκείνη τη διοργάνωση των αγώνων αντί των FIFA και UEFA, αλυσιδωτές είναι οι ανακοινώσεις των ομάδων που δηλώνουν την αντίθεσή τους.

Στο πλαίσιο αυτό ο Ηρακλής θέλησε να δώσει μία πιο χιουμοριστική "νότα", ανακοινώνοντας κι εκείνος ότι δεν θα συμμετάσχει στη διοργάνωση, αλλά θα μείνει πιστός στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να απολογηθεί στον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, που είναι εκ των πρωτεργατών της European Super League.

"Η ΠΑΕ Ηρακλής αρνείται τη συμμετοχή της στη νεοσύστατη European Super League. Παραμένει πιστή στην UEFA και θα συνεχίζει να αγωνίζεται στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Χαλάστρα>Μαδρίτη

Λυπούμαστε κύριε Πέρεθ".

Το instagram story του Ηρακλή
Το instagram story του Ηρακλή
TAGS VIRAL ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2 EUROPEAN SUPER LEAGUE UEFA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ