ΙΩΝΙΚΟΣ

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε Κωνσταντινίδη για έναν χρόνο

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης με τη φανέλα του Ιωνικού
Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης με τη φανέλα του Ιωνικού PRINT SCREEN IONIKOS

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Νίκαιας, υπογράφοντας συμβόλαιο για έναν χρόνο.

Στον Ιωνικό και τη Super League Interwetten θα αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος έβαλε την υπογραφή σε συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την ομάδα της Νίκαιας, αφού έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Ο 27χρονος ακραίος αμυντικός στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνιζόταν με την κυπριακή ομάδα, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα του Άρη και του ΠΑΟΚ.

Η αναλυτική ανακοίνωση του Ιωνικού:

"Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 1994 στον Κορινό της Πιερίας και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ενώ έφτασε μέχρι την ανδρική ομάδα καταγράφοντας συνολικά 53 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ. Από εκεί και πέρα αγωνίστηκε δανεικός στον Αιγινιακό και στην κυπριακή Ομόνοια για να ακολουθήσει η μεταγραφή του στην ιταλική Μπρέσια. Tο καλοκαίρι του 2018 ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης επαναπατρίστηκε για λογαριασμό του Άρη. Τον Φεβρουάριο του 2020 ο Έλληνας μπακ πήρε μεταγραφή στη Σλοβακία για λογαριασμό της Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της σεζόν. Τη σεζόν 2020-21 ξεκίνησε στη Σπάρτακ Τρνάβα, ενώ από τον Γενάρη του 2021 μέχρι το τέλος της σεζόν έπαιξε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έχει υπάρξει μέλος όλων των ''μικρών'' Εθνικών ομάδων της Ελλάδας. Στην ηλικία των 18 ετών, ήταν βασικός παίκτης της Εθνικής μας ομάδας U20 που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 του 2013, το οποίο διεξήχθη στην Τουρκία. Συνολικά αριθμεί 17 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης τόνισε στο ionikosfc:
''Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και το κάνω για ένα μεγάλο σωματείο, όπως είναι ο Ιωνικός. Διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή, πως έρχομαι σε μια ομάδα οργανωμένη και έτυχα το καλύτερο δυνατό καλωσόρισμα απ' όλους. Εν όψει της νέας χρονιάς θέλω να δώσω το 100% των δυνάμεων μου, να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και μέσα από αυτά να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Επίσης θέλω να στείλω και ένα μήνυμα στον κόσμο μας, που στηρίζει δυναμικά την ομάδα και δημιουργεί τρομερή ατμόσφαιρα, πως τους θέλουμε όλους δίπλα μας για να φτάσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες.''.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος"
.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ