ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ινσίνιε θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία, "ψήνεται" ντέρμπι Ρόμα - Λάτσιο για την απόκτησή του

Ο Λορέντσο Ινσίνιε με τη φανέλα της Τορόντο FC σε ματς το MLS απέναντι στην FC Cincinnati  | 21 Ιουνίου 2023
Ο Λορέντσο Ινσίνιε με τη φανέλα της Τορόντο FC σε ματς το MLS απέναντι στην FC Cincinnati | 21 Ιουνίου 2023 @2023 JEFF DEAN/AP IMAGES

Η φετινή σεζόν με τη φανέλα της Τορόντο FC ολοκληρώθηκε άδοξα για τον Λορέντσο Ινσίνιε, με τον πρώην φορ της Νάπολι να εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ιταλία και τις Ρόμα και Λάτσιο να εμφανίζονται διατεθειμένες να τον αποκτήσουν.

Το φινάλε της φετινής regular season στο MLS ηταν καταστροφικό για την Τορόντο FC αφού μέτρησε επτά διαδοχικές ήττες και έμεινε εκτός των play offs, με τον Λορέντσο Ινσίνιε από την πλευρά του να έχει να επιδείξει αυτό το διάστημα 4 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 20 συμμετοχές.

Όπως μάλιστα αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα "Calciomercato", ο 32χρονος επιθετικός σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ιταλία ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες επιστροφής του στην εθνική ομάδα της χώρας, με τις δύο ομάδες της αιώνιας πόλης να είναι διατεθειμένες να μπουν στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Η Λάτσιο έχει ως ισχυρό διαπραγματευτικό ατού την παρουσία του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της αφού επί ημερών του στην Νάπολι ο Ινσίνιε έκανε τα καλύτερα παιχνίδια στην καριέρα του, ενώ η Ρόμα είναι και εκείνη θετική στο να τον κάνει δικό της τον ερχόμενο Ιανουάριο, με τη μορφή δανεισμού.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, όποια από τις δύο ομάδες αποκτήσει προβάδισμα στην κούρσα για τον Ινσίνιε θα πρέπει να "λύσει" δύο σημαντικά θέματα, με τον άλλοτε φορ των παρτενοπέι να δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026 με την Τορόντο FC και να έχει συμβόλαιο με την ομάδα του MLS που του αποφέρει 7,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΡΟΜΑ ΛΑΤΣΙΟ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ