ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ στο SPORT24: "Δεν σκέφτομαι τα νοκ άουτ, ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα"

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ
Ο Ίνμπομ Χουάνγκ SPORT24

Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού, Ίνμπομ Χουάνγκ μίλησε στο SPORT24 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρεμιέρα με την Ουρουγουάη, τις πιθανότητες πρόκρισης της Νότιας Κορέας στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ 2022 αλλά και την αγωνιστική ανάκαμψη του Ολυμπιακού στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Η Νότια Κορέα ξεκίνησε με ισοπαλία τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ 2022 και ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας του Πάουλο Μπέντο ήταν ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού μίλησε μετά το ματς με την Ουρουγουάη στο SPORT24 και τον Βασίλη Τεμπέλη.

Αρχικά αναφέρθηκε στις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας του στα νοκ άουτ του Μουντιάλ 2022: "Το επόμενο παιχνίδι μας είναι με την Γκάνα, που είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Δείξαμε σήμερα τα αγωνιστικά μας χαρακτηριστικά και την ομαδικότητά μας και εφόσον παίξουμε όπως σήμερα θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στην Γκάνα και την Πορτογαλία".

Ο ίδιος πάντως δεν δείχνει να σκέφτεται από τώρα τα νοκ άουτ και είναι συγκεντρωμένος στο επόμενο παιχνίδι της Νότιας Κορέας απέναντι στην Γκάνα: "Δεν ξέρω για τα νοκ άουτ αν θα προκριθούμε, θα το δούμε. Αυτή τη στιγμή η συγκέντρωσή μας δεν είναι στους "16", τα προημιτελικά ή τα ημιτελικά, αλλά στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι κόντρα στην Γκάνα. Πρέπει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε αυτό το ματς".

Στη συνέχεια τον ρωτήσαμε για τα μηνύματα που λαμβάνει από τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, οι οποίοι δεν βρίσκονται στο Κατάρ: "Δεν πήρα κάποιο μήνυμα μέχρι στιγμής, δεν ξέρω. Πιστεύω ότι όλοι οι συμπαίκτες μου από την Ελλάδα με υποστηρίζουν. Πρέπει να παίξω και γι' αυτούς αλλά και τους οπαδούς μας. Γενικά πιστεύουν ότι μπορούμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να προκριθούμε".

Τέλος η ερώτηση είχε να κάνει για τον Ολυμπιακό. Ο Χουάνγκ θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στον δεύτερο γύρο: "Φυσικά μπορούμε να ανακάμψουμε στο δεύτερο σκέλος της σεζόν. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από τις άλλες ομάδες στην Ελλάδα, αρκεί φυσικά να παίξουμε το παιχνίδι μας. Αν το κάνουμε θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ