MUNDIAL ANALYSIS

Μουντιάλ 2022: Τα στατιστικά και οι πρωτιές στην παράσταση του φοβερού Χουάνγκ κόντρα στην Ουρουγουάη

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ
Ο Ίνμπομ Χουάνγκ @ 2022 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ ήταν ο μαέστρος της Νότιας Κορέας κόντρα στην Ουρουγουάη και "έγραψε" δύο πρωτιές στην πρώτη του συμμετοχή σε Μουντιάλ.

Η Νότια Κορέα παρατάχθηκε κόντρα στην Ουρουγουάη για την πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ 2022, έχοντας στη βασική σύνθεσή της δύο παίκτες του Ολυμπιακού, τον Ινμπόμ Χουάνγκ και τον Ουί - τζο Χουάνγκ, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό (0-0).

Ο 26χρονος μέσος των ερυθρολεύκων που εντυπωσίασε με την εικόνα του στους ερυθρόλευκους στο πρώτο μισό της Super League συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και στο τουρνουά του Κατάρ, παίρνοντας αυτή τη φορά την μπαγκέτα της επιθετικής ανάπτυξης της Νότιας Κορέας.

Ο χώρος δράσης και οι μεταβιβάσεις της Νότιας Κορέας απέναντι στην Ουρουγουάη
Ο χώρος δράσης και οι μεταβιβάσεις της Νότιας Κορέας απέναντι στην Ουρουγουάη

Όπως βλέπουμε στο γράφημα της Opta Stats/Perform, ο Μπέντο χρησιμοποίησε τον Χουάνγκ στη δυάδα της μεσαίας γραμμής πίσω από τον άξονα, ωστόσο στην πράξη ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού κινήθηκε περισσότερο δεξιά (6) και το "δεκάρι" της Νότιας Κορέας (10) στα αριστερά.

Ο Χουάνγκ ήταν ο κύριος τροφοδότης των επιθετικών προσπαθειών της Νότιας Κορέας. Ο μέσος του Ολυμπιακού τελείωσε τον αγώνα ως ο παίκτης που προσπάθησε να περάσει τις περισσότερες πάσες στην επίθεση.

Οι μεταβιβάσεις και οι επιδόσεις του Χουάνγκ απέναντι στην Ουρουγουάη
Οι μεταβιβάσεις και οι επιδόσεις του Χουάνγκ απέναντι στην Ουρουγουάη

Συνολικά είχε 75 ενέργειες με την μπάλα, 43/61 εύστοχες πάσες, 26/35 πάσες στην επίθεση, ενώ ήταν ο παίκτης που δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες, με δύο key passes.

Δεν δίστασε να επιχειρήσει και να εκτελέσει, κάτι που δεν είναι στο ρεπερτόριό του, έχοντας δύο τελικές προσπάθειες. Αμφότερες κατέληξαν εκτός εστίας. Με τις δύο τελικές και τις δύο key passes, ο Χουνάγκ είχε συμμετοχή στις τέσσερις εκ των επτά τελικών προσπαθειών της Νότιας Κορέας.

Εκτός από την επίθεση ο Χουάνγκ έβαλε το "λιθαράκι" του και στο ανασταλτικό κομμάτι, έχοντας ένα κλέψιμο και ένα τάκλιν. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια σημαντική παράσταση στην πρεμιέρα του σε Μουντιάλ.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS MUNDIAL ANALYSIS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ