ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ έκανε το 1-1 για την Νότια Κορέα στο φιλικό με την Ουρουγουάη

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ έκανε το 1-1 για την Νότια Κορέα στο φιλικό με την Ουρουγουάη
PRINT SCREEN

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ πήρε φανέλα βασικού στο διεθνές φιλικό της Νότιας Κορέας με την Ουρουγουάη και στο 51ο λεπτό σήκωσε στο πόδι το κοινό του "Seul World Cup Stadium" ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τους Ασιάτες απέναντι στους Νοτιοαμερικανούς.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ αποτελεί μία από τις σταθερές αξίες της φετινής Stoiximan Super League πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ωστόσο το ίδιο υψηλό επίπεδο διατηρεί και σε εθνικό επίπεδο.

Τη περασμένη Παρασκευή ήταν βασικός στο 2-2 με την Κολομβία του Χάμες Ροντρίγκες και έμεινε μέχρι το φινάλε ενώ το μεσημέρι της Τρίτης, βρέθηκε και πάλι στο αρχικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, αυτή τη φορά κόντρα στην Ουρουγουάη στην Σεούλ.

Φρόντισε μάλιστα στο 51ο λεπτό να ξεσηκώσει το πλήθος, όταν δέχτηκε ασίστ από τον Λι Κι-Γε και με άψογο πλασέ από το ύψος του πέναλτι δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Μέλε, για να κάνει το 1-1 και να ακυρώσει το προβάδισμα που είχε πάρει η σελέστε από το 10ο λεπτό με τον Κοάτες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ