VIRAL

Ο Ικάρντι έστειλε μηνύματα αγάπης στην Γουάντα Νάρα με στόχο την επανασύνδεση

Ο Μάουρο Ικάρντι μαζί με την Γουάντα Νάρα
Ο Μάουρο Ικάρντι μαζί με την Γουάντα Νάρα @2014 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Μάουρο Ικάρντι ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram όπου είναι μαζί με την Γουάντα Νάρα, αφήνοντας να εννοηθεί πως ζητάει συγχώρεση και δεύτερη ευκαιρία από τη σύντροφό του μετά το χωρισμό τους.

Η Γουάντα Νάρα έβαλε φωτιά στα σκανδαλοθηρικά ταμπλόιντ όλου του πλανήτη όταν άφησε να εννοηθεί πως ο Μάουρο Ικάρντι την απάτησε και για αυτό βάζει τέλος στη σχέση τους, όμως πολύ περισσότερο άναψε φωτιές στον Αργεντινό φορ που έφτασε στο σημείο να απουσιάσει από την κυριακάτικη πρωινή προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν (με τη σύμφωνη γνώμη της ομάδας) για να σώσει το γάμο του.

Εκεί πάντως που όλοι θεωρούσαν πως ο επιθετικός των Παριζιάνων είχε χάσει το παιχνίδι και πως από τη στιγμή που έσπασε το γυαλί της αγάπης τους δεν πρόκειται να ξανακολλήσει, το βράδυ της Κυριακής (17/10) ο Ικάρντι θέλησε να στείλει μήνυμα πως δεν τα παρατάει.

Τι έκανε; Καταρχήν ανέβασε φωτογραφία του, όπου είναι αγκαλιά με την Γουάντα Νάρα, που τη συνόδευσε με το μήνυμα "Ευτυχισμένη ημέρα σούπερ μαμά", θέλοντας να της ευχηθεί για την ημέρα της μητέρας.

Ο Ικάρντι έστειλε μηνύματα αγάπης στην Γουάντα Νάρα με στόχο την επανασύνδεση
INSTASTORY ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΟΥΡΟ ΙΚΑΡΝΤΙ ΣΤΟ INSTAGRAM

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αφού ανέβασε στη συνέχεια και δεύτερη φωτογραφία, αυτή τη φορά μέσω Instastory, όπου τον δείχνει να είναι μαζί με την Γουάντα Νάρα και να την κοιτάζει στα μάτια, σαν να ζητάει συγχώρεση.

Λεπτομέρεια; Ο Αργεντινός αναφέρει πως είναι στο Μιλάνο, εκεί που φημολογείται πως ταξίδεψε το μοντέλο και μάνατζέρ του, όταν έμαθε για την απιστία του.

TAGS VIRAL ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ