ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Ικάρντι δεν πήγε στην προπόνηση λόγω του χωρισμού του με την Γουάντα Νάρα

Ο Μάουρο Ικάρντι σε προθέρμανσή του με τη φανέλα της Παρί πριν από αγώνα πρωταθλήματος με την Τρουά | 7 Αυγούστου 2021
Ο Μάουρο Ικάρντι σε προθέρμανσή του με τη φανέλα της Παρί πριν από αγώνα πρωταθλήματος με την Τρουά | 7 Αυγούστου 2021 @2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο χωρισμός με την Γουάντα Νάρα επηρέασε σε τόσο μεγάλο βαθμό τον Μάουρο Ικάρντι, με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί στην κυριακάτικη πρωινή προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μάουρο Ικάρντι μπήκε αρκετά καλά τη φετινή σεζόν, βοηθώντας την Παρί Σεν Ζερμέν σε όσα ματς μπήκε να αγωνιστεί, όμως όλα δείχνουν πως το διάστημα που ακολουθεί θα είναι αρκετά δύσκολο και στρεσογόνο για αυτόν.

Αιτία ο χωρισμός του με την Γουάντα Νάρα, με την Equipe να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο Αργεντινός στράικερ έχασε την κυριακάτικη προπόνηση των Παριζιάνων μή μπορώντας να διαχειριστεί το γεγονός πως το πανέμορφο μοντέλο και μητέρα των τριών παιδιών του αποφάσισε να τον εγκαταλείψει.

Υπενθυμίζεται πως η Γουάντα Νάρα, που είναι και μάνατζερ του παίκτη, φρόντισε να βάλει φωτιά στον Αργεντινό λίγες ώρες νωρίτερα, αφήνοντας να εννοηθεί μέσω μηνύματός της στο Instagram πως η αιτία που τον άφησε στα κρύα του λουτρού είναι κάποια απιστία από την πλευρά του.

Παρί: Ο Ικάρντι δεν πήγε στην προπόνηση λόγω του χωρισμού του με την Γουάντα Νάρα
INSTAGRAM.COM/WANDA_ICARDI

"Άλλη μια οικογένεια καταστράφηκε από μία σκύλα", είχε γράψει στο Instastory, με μαύρο φόντο και χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ