ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ιγκουαΐν φέρνει... Σουάρες

Ο Ιγκουαΐν φέρνει... Σουάρες

Η επικείμενη πώληση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στην Νάπολι, είναι αυτή που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη περίπτωση Σουάρες για τη Ρεάλ. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, οι "μερένχες" θα κινηθούν δυναμικά για τον Ουρουγουανό επιθετικό της Λίβερπουλ, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Ιγκουαΐν στη Νάπολι.

Ρεάλ και Νάπολι τα έχουν "βρει" πλέον για την πώληση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν κι έτσι οι Μαδριλένοι θα πρέπει να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του Αργεντινού. Η τιμή που "έκλεισε" το deal φτάνει τα 37 εκατομμύρια ευρώ, με το μόνο που απομένει πλέον να είναι η συμφωνία του παίκτη με τους Ναπολιτάνους.

Μέσα στην εβδομάδα πάντως, όπως όλα δείχνουν θα έχει αίσιο τέλος το σίριαλ και η Ρεάλ θα μπορέσει να κινηθεί για τον μεγάλο της στόχο για την επίθεση, τον Λουίς Σουάρες.

Σύμφωνα με την ισπανική "Αs", η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να κινηθεί δυναμικά για την απόκτησή του Σουάρες, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ιγκουαΐν.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Μπρένταν Ρόντζερς, μπορεί να επιθυμεί την παραμονή του παίκτη του, ο οποίος βρίσκεται κανονικά πλέον στην Αυστραλία με την ομάδα, ωστόσο ο ίδιος ο Σουάρες θέλει να αποχωρήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Νάπολι μετά τις αγορές των Αλμπιόλ, Καγιεχόν και τώρα Ιγκουαΐν, θα έχει ξοδέψει τα 59 από τα 64 εκατομμύρια που πήρε από την πώληση του Καβάνι, αποκλειστικά σε παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ