ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο ιδρυτής του Spotify μαζί με Ανρί, Βιεϊρά και Μπέργκαμπ ετοιμάζουν πρόταση για την Άρσεναλ

FILE - In this Feb. 11, 2012, file photo, Spotify CEO Daniel Ek arrives at the Pre-Grammy Gala & Salute to Industry Icons with Clive Davis honoring Richard Branson, in Beverly Hills, Calif. The Swedish company will make its stock market debut Tuesday, casting a spotlight on its early lead in music streaming. Ek sought to manage expectations, saying he expects a bumpy road. (AP Photo/Vince Bucci, File)
FILE - In this Feb. 11, 2012, file photo, Spotify CEO Daniel Ek arrives at the Pre-Grammy Gala & Salute to Industry Icons with Clive Davis honoring Richard Branson, in Beverly Hills, Calif. The Swedish company will make its stock market debut Tuesday, casting a spotlight on its early lead in music streaming. Ek sought to manage expectations, saying he expects a bumpy road. (AP Photo/Vince Bucci, File) AP

Ο Σουηδός δισεκατομμυριούχος, Ντάνιελ Εκ, ο οποίος κρύβεται πίσω από το Spotify, ετοιμάζει πρόταση για την αγορά της Άρσεναλ και έχει στο πλευρό του τους Ανρί, Μπέργκαμπ και Βιεϊρά.

Η κατάσταση στην Άρσεναλ μοιάζει με καζάνι που βράζει. Η συμμετοχή της στην European Super League, έστω κι εάν την απέσυρε, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τους οπαδούς να ζητούν αλλαγή στη διοίκηση εδώ και τώρα.

Κάπου εδώ μπαίνει στο προσκήνιο ένας άνθρωπος ο οποίος έχει την οικονομική επιφάνεια να αλλάξει στάτους στους Λονδρέζους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Telegraph" ο Ντάνιελ Εκ ενδιαφέρεται για την απόκτηση της ομάδας.

Ποιος είναι ο Εκ; Πρόκειται για 38χρονο Σουηδό δισεκατομμυριούχο ο οποίος ήταν από τους εμπνευστές του Spotify και η περιουσία του ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 3,8 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η αξία του δημιουργήματός του ξεπερνά τα 50 δισεκατομμύρια!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ντάνιελ Εκ δεν θα είναι μόνος του. Μπροστάρηδες σε αυτή την προσπάθεια που θα γίνει για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Άρσεναλ θα είναι τρεις θρύλοι της ομάδας.

Τιερί Ανρί, Πατρίκ Βιεϊρά και Ντένις Μπέργκαμπ είναι εκείνοι που θα μπουν μπροστά στην επόμενη ημέρα και θα έχουν ρόλους κλειδιά σε περίπτωση που έχουμε αλλαγή σελίδας.

Ήδη ο Ντάνιελ Εκ πέταξε το γάντι στην πλευρά της νυν διοίκησης τονίζοντας πως εάν ενδιαφέρεται να πουλήσει εκείνος θα είναι εκεί για να καταθέσει την πρόταση.

Από την άλλη ο Σταν Κρένκε δεν δείχνει έτοιμος να πουλήσει ή τουλάχιστον αυτό δηλώνει. "Πότε θα πουλήσουμε; Δεν θα απαντήσω αυτή την ερώτηση γιατί δεν έχουμε πρόθεση να το κάνουμε" απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Photo credits: 2012 AP Photo/Vince Bucci, File

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ