ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο ιδρυτής του Spotify ενδιαφέρεται για τις μετοχές αν πωληθεί ο σύλλογος

Φίλαθλοι της Άρσεναλ πριν από τον αγώνα με την Έβερτον για την Premier League 2020-2021 διαμαρτύρονται έξω απ' το "Έμιρεϊτς" κατά του μεγαλομετόχου Σταν Κρόνκι, Λονδίνο | Παρασκευή 23 Απριλίου 2021
Φίλαθλοι της Άρσεναλ πριν από τον αγώνα με την Έβερτον για την Premier League 2020-2021 διαμαρτύρονται έξω απ' το "Έμιρεϊτς" κατά του μεγαλομετόχου Σταν Κρόνκι, Λονδίνο | Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 TWITTER/LAY

Ο ιδρυτής του Spotify, Ντάνιελ Εκ, έκλεισε το μάτι στους φίλους της Άρσεναλ που ζητούν την απομάκρυνση του ιδιοκτήτη, Σταν Κρόνκι.

Την ώρα που χιλιάδες φίλοι της Άρσεναλ ζητούν την απομάκρυνση του ιδιοκτήτη, Σταν Κρόνκι, ήδη εμφανίστηκε ο πρώτος ενδιαφερόμενος για το πακέτο των μετοχών, στην -απίθανη- περίπτωση που ο Αμερικανός επιχειρηματίας εισακούσει τις διαμαρτυρίες.

Το όνομα αυτού Ντάνιελ Εκ, ο ιδρυτής της διάσημης μουσικής πλατφόρμας Spotify (όπου στο ελληνικό νο1 μπορείτε να βρείτε τον "Ζοσιμάρ" του Θέμη Καίσαρη αυτήν την εβδομάδα), ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι φίλαθλος των "κανονιέρηδων" και δεν θα είχε πρόβλημα να αναμιχθεί με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου, σε περίπτωση που ο Κρόνκι έκανε χώρο.

"Καθώς μεγάλωνα, πανηγύριζα για την Άρσεναλ όσο μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου. Αν η KSE θα ήθελε να πουλήσει την Άρσεναλ, θα ήμουν χαρούμενος να βάλω ένα χεράκι", αναφέρει σε σχετικό tweet ο Σουηδός δισεκατομμυριούχος.


TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ