ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Ο Γουέστον ΜακΚένι στο SPORT24: "Ξέρουμε ότι θα γίνει μάχη, να πάμε και να νικήσουμε το Ιράν"

Ο Γουέστον ΜακΚένι απαντάει σε ερώτηση του SPORT24 και του Βασίλη Τεμπέλη
Ο Γουέστον ΜακΚένι απαντάει σε ερώτηση του SPORT24 και του Βασίλη Τεμπέλη SPORT24

Ο απεσταλμένος του SPORT24, Βασίλης Τεμπέλης, συνάντησε τον Γουέστον ΜακΚένι, στη μεικτή ζώνη μετά την ισοπαλία των ΗΠΑ με την Αγγλία, με τον Αμερικανό να δηλώνει πως είναι αισιόδοξος για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι ΗΠΑ για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ 2022 πήραν την ισοπαλία, μένοντας στο 0-0 με την Αγγλία.

Ο Αμερικανός Γουέστον ΜακΚένι απάντησε σε ερώτηση του SPORT24 και του Βασίλη Τεμπέλη για το αν η ομάδα μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση, εκφράζοντας την αισιοδοξία του.

"Ναι είμαστε αισιόδοξοι. Ξέρουμε ότι θα γίνει μάχη. Βλέπετε ότι μπορούν να συμβούν τα πάντα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως φαίνεται. Θα προετοιμαστούμε, έχουμε συνειδητοποιήσει ότι μπορούμε να το κυνηγήσουμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Έτσι, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε στο τρίτο παιχνίδι και να νικήσουμε".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΗΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ