ΑΕΚ

Ο "γλυκός" Καφές και το νέο status συμβολαίων

Ο "γλυκός" Καφές και το νέο status συμβολαίων
Παντελής Καφές - Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς - Απογοήτευση

Μπορεί η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Καφέ να στέφθηκε με επιτυχία, ωστόσο τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

"Γλυκός" Καφές

Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, ωστόσο η αρχή που έγινε με τον Παντελή Καφέ στέφθηκε με επιτυχία.

Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε το νέο του τριετές συμβόλαιο με τον "Δικέφαλο" την Παρασκευή το οποίο θα τον κρατήσει στους Θρακομακεδόνες μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

Και τώρα τα δύσκολα

Ωστόσο η συνέχεια κρίνεται δύσκολη... Και αυτό λόγω των αντιδράσεων που έχουν ήδη εκφράσει οι Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Χουάνφραν.

Το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του Σουηδού κεντρικού αμυντικού αγγίζει τις 850.000 ευρώ, ποσό το οποίο δύσκολα μπορεί να βρει στο εξωτερικό.

Όμως επίσης δεν προτίθεται να δεχθεί μείωση αποδοχών. Αν πάλι φέρει πρόταση που θα ικανοποιήσει οικονομικά την Ένωση; Τότε όλα είναι ανοιχτά...

Όσον αφορά τον Χουανφράν, ούτε ο Ισπανός δείχνει, προς το παρόν, διάθεση να δεχθεί περικοπές στο συμβόλαιό του.

Αν πάντως όλοι οι παίκτες της Ένωσης φανούν διαλλακτικοί, τότε και ο ίδιος θα είναι συζητήσιμος. Σε διαφορετική περίπτωση δεν πρόκειται καν να μπει σε διαδικασία επαναδιαπραγμάτευσης.

Τη Δευτέρα Ιορντάκε στην Ελλάδα

Τη Δευτέρα (15/06) αναμένεται στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ ο Ίλιε Ιορντάκε.

Ο 22χρονος Ρουμάνος χαφ εκτός συγκλονιστικού θα αποτελέσει το δεύτερο (επίσημο) μεταγραφικό απόκτημα για την Ένωση, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας της με τον Νίκο Καράμπελα, ενώ επίσης θα πρέπει να θεωρείται "τελειωμένη" και η υπόθεση της μεταγραφής του τερματοφύλακα Μίλαν Λούκατς.





















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ