ΛΙΟΝ

Ο Γκρόσο ξέσπασε στους παίκτες της Λιόν πριν φύγει: "Να έχετε τις μπάλες να πείτε πως είμαι εγώ το πρόβλημα"

Ο Γκρόσο ξέσπασε στους παίκτες της Λιόν πριν φύγει: "Να έχετε τις μπάλες να πείτε πως είμαι εγώ το πρόβλημα"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΙΟΝ ΣΤΟ YOUTUBE

Η περιπέτεια του Φάμπιο Γκρόσο στον πάγκο της Λιόν έληξε με άσχημο τρόπο, με την "Equipe" να αποκαλύπτει το ξέσπασμά του κατά των παικτών την επομένη της ήττας από την Λιλ που αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του στους "λιονέ".

Ο Φάμπιο Γκρόσο κλήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου να πάρει τη θέση του Λοράν Μπλαν στην τεχνική ηγεσία και να ξαναβάλει την Λιόν στις ράγες όμως αυτό δεν έγινε ποτέ, με τον Ιταλό προπονητή να αντέχει μόλις επτά ματς στον πάγκο πριν απολυθεί, έχοντας απολογισμό σε αυτό το διάτημα 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Η τελευταία, εντός έδρας με 2-0 από την Λιλ, αποδείχτηκε μοιραία για τον Γκρόσο, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο όχι μόνο για τα άσχημα αποτελέσματα εντός γηπέδου αλλά και με τις κάκιστες σχέσεις του με τα "βαριά χαρτιά" της ομάδας, όπως ο αρχηγός Λακαζέτ και οι Ταλιαφίκο και Τσερκί.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της "Equipe", μετά την ήττα από την Λιλ και μία ημέρα πριν περάσει την πόρτα της εξόδου, ο Γκρόσο είχε κάνει "θόρυβο" στα αποδυτήρια, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του.

"Εάν πιστεύετε πως είμαι εγώ το πρόβλημα, πηγαίνετε να το πείτε στον Τέξτορ (σ.σ. ιδιοκτήτης της Λιόν) να με απολύσει.

Προηγουμένως όμως θα πρέπει να έχετε τις μπάλες να μου το πείτε κατά πρόσωπο. Σας ζητάω μόνο να μου το πείτε πρώτα", φέρεται να είπε ο Γκρόσο, στο τελευταίο του ξέσπασμα πριν αποτελέσει παρελθόν από τους ουραγούς της Ligue 1.

Σημειώνεται πως στο διάστημα που ήταν στον πάγκο της Λιόν, ο Γκρόσο βίωσε και τα όσα τραγικά έλαβαν χώρα πριν από το ματς της Λιόν στο "Βελοντρόμ" με την Μαρσέιγ, με οπαδούς των γηπεδούχων να εκτοξεύουν πέτρες στο πούλμαν της ομάδας του και να προκαλούν τον τραυματισμό του, με τον ίδιο να κινδυνεύει να χάσει και το μάτι του.

TAGS ΛΙΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ