ΛΙΟΝ

Λιόν: Παρελθόν ο Γκρόσο από τον πάγκο της, ο Πιέρ Σαζ προσωρινός προπονητής

Λιόν: Παρελθόν ο Γκρόσο από τον πάγκο της, ο Πιέρ Σαζ προσωρινός προπονητής
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΙΟΝ ΣΤΟ YOUTUBE

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Φάμπιο Γκρόσο στον πάγκο της Λιόν, καθώς σύμφωνα με γαλλικά μέσα, ο Ιταλός τεχνικός απολύθηκε, με τη θέση του να αναλαμβάνει προσωρινά ο Πιέρ Σαζ.

"Ηλεκτρική" αποδεικνύεται η προπονητική καρέκλα της Λιόν την αγωνιστική περίοδο 2023/2024, αφού ο πρόεδρος της ομάδας, Τζον Λέξτορ, προχώρησε σε δεύτερη απόλυση προπονητή μέσα σε δύο μήνες.

Συγκεκριμένα, παρελθόν από τον πάγκο του γαλλικού συλλόγου αποτελεί ο Φάμπιο Γκρόσο σύμφωνα με τη L’Équipe, που πλήρωσε τη μία νίκη σε επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, χωρίς να μπορέσει να εμπνεύσει τους παίκτες και να αντιστρέψει το κλίμα.

Επίσης, στον Ιταλό προπονητή εκτός από τις 4 ήττες και τον απολογισμό 11 γκολ κατά και 6 υπέρ, αποδίδονται τόσο οι κακές σχέσεις εντός αποδυτηρίων με κομβικούς παίκτες, όσο και ο παραγκωνισμός των Αλεξάντρ Λακαζέτ και Ραγιάν Τσερκί.

Προσωρινός αντικαταστάτης του Γκρόσο θα είναι ο υπεύθυνος ακαδημιών, Πιέρ Σαζ, με τους Ίγκορ Τούντορ, Χόρχε Σαμπάολι και ο πρώην κόουτς της Ρεν, Μπρούνο Ζενεσιό βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για να αναλάβουν τη δύσκολη αποστολή να ξεκολλήσουν τη Λιόν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

TAGS ΛΙΟΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ