ΓΑΛΛΙΑ

Ο Γκριεζμάν αποθέωσε Ντεσάμπ με μήνυμα σε Κούμαν

Ο Αντουάν Γκριεζμάν σε ματς της εθνικής Γαλλίας

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αποθέωσε τον Ντιντιέ Ντεσάμπ μετά τη νίκη της Γαλλίας, με τον ισπανικό Τύπο να ερμηνεύει τις δηλώσεις του ως μπηχτή στον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν.

Η εθνική Γαλλίας πέρασε από το Μάκσιμιρ του Ζάγκρεμπ επικρατώντας με 2-1 της αντίστοιχης της Κροατίας για την 4η αγωνιστική του Nations League.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν άνοιξε το σκορ για τους μπλε και μετά από τη λήξη του ματς αποθέωσε τον ομοσπονδιακό προπονητή, Ντιντιέ Ντεσάπ, για την εμπιστοσύνη που του δείχνει και το ρόλο που του έχει αναθέσει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ισπανικός Τύπος (χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα των AS και Sport) ερμηνεύει τις δηλώσεις του ως μπηχτή για τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν,

"Ήταν ένα δύσκολο ματς κυρίως γιατί δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός. Δυσκολευτήκαμε αλλά πήρε τη νίκη κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Το γκολ που πέτυχα ήταν πολύ όμορφο. Μου ήρθε η μπάλα καλά και σκόραρα. Ο Ντεσάμπ ξέρει που να με βάλει. Μου δίνει ψυχολογικό αβαντάζ η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου", τόνισε ο "Γκριζού".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ