ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Γκριεζμάν αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα: "Έδωσα τα πάντα γι' αυτή τη φανέλα, είμαι λυπημένος"

Ο Αντουάν Γκριεζμάν στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Χετάφε για τη La Liga
Ο Αντουάν Γκριεζμάν στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Χετάφε για τη La Liga © 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Αντουάν Γκριεζμάν μετά τον δανεισμό του στην Ατλέτικο αποχαιρέτησε τους φίλους της Μπαρτσελόνα με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Αν και περιπετειώδης, ο δανεισμός του Αντουάν Γκριεζμάν από την Μπαρτσελόνα στην Ατλέτικο ολοκληρώθηκε στο παρά ένα των μεταγραφών, με τον Γάλλο διεθνή να επιστρέφει στη Μαδρίτη έπειτα από μία διετία στο Καμπ Νου. Οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια, με τη συμφωνία (για συμβόλαιο 2+1 ετών) να περιλαμβάνει ρήτρα αγοράς από πλευράς κολτσονέρος ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Έτσι, ο 30χρονος άσος γυρίζει στο Wanda Metropolitano, έπειτα από 35 γκολ και 17 ασίστ σε 102 συμμετοχές με τους μπλαουγκράνα. Μάλιστα, ο Γκριεζμάν θέλησε να αποχαιρετήσει τον κόσμο του καταλανικού συλλόγου με ένα συγκινητικό μήνυμα το οποίο δημοσίευσε στα social media.

"Σας αποχαιρετώ, ευχαριστώντας για την αγάπη σας. Έδωσα τα πάντα γι' αυτή τη φανέλα, αγωνίστηκα σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο και είμαι λυπημένος που δεν μπόρεσα να σας απολαύσω περισσότερο από τις κερκίδες. Είμαι περήφανος όμως που ήμουν ένας από εσάς. Visca Barça», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Γκριεζμάν.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ