ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

Ο Γκρανίτ Τζάκα ήταν ανεμβολίαστος

Ο Γκράνιτ Τζάκα πανηγυρίζει την πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά του Euro 2020
Ο Γκράνιτ Τζάκα πανηγυρίζει την πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά του Euro 2020 © 2021 MARKO DJURICA / POOL REUTERS / AP IMAGES

Ο Γκρανίτ Τζάκα που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό πριν το φιλικό της Ελλάδας με την Ελβετία δεν είχε εμβολιαστεί όπως επιβεβαίωσε επίσημα η ομοσπονδία των Ελβετών.

Λίγη ώρα πριν το φιλικό της Τετάρτης (1/9) Ελβετία - Ελλάδα έγινε γνωστός πως ο διεθνής μέσος των Ελβετών, Γκρανίτ Τζάκα, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό με τον μέσο της Άρσεναλ να εμφανίζει συμπτώματα το πρωί της Τετάρτης (01/09) και απομονώθηκε στο δωμάτιο του.

Όπως έγινε γνωστό στη διάρκεια της Πέμπτης μέσω του γραφείου Τύπου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ελβετίας ο Τζάκα δεν είχε εμβολιαστεί μέχρι σήμερα για τον κορονοϊό σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου Άντριαν Άρνολντ δήλωσε:

"Ο Γκρανίτ Τζάκα δεν έχει εμβολιαστεί. Είναι ένας παίκτης που δεν έχει κάνει το εμβόλιο. Το αφήσαμε πάνω σε κάθε παίκτη, είναι προσωπική του επιλογή, όπως και για κάθε άλλο άνθρωπο στην Ελβετία. Είπαμε σε όλους πως το καλύτερο θα ήταν να κάνουν το εμβόλιο αλλά αυτή ήταν η απόφαση του και επίσης είναι δικαίωμα του να μην κάνει το εμβόλιο".

Και πρόσθεσε:

"Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες στην ομάδα έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει το προηγούμενο διάστημα οπότε είναι ασφαλέστεροι από ιατρικής άποψης αν και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ