ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

Ελβετία: Θετικός στον κορονοϊό ο Τζάκα πριν από τον αγώνα με την Εθνική

Ο Γκρανίτ Τζάκα με τη φανέλα της Ελβετίας κόντρα στην Γαλλία για το Euro 2020
Ο Γκρανίτ Τζάκα με τη φανέλα της Ελβετίας κόντρα στην Γαλλία για το Euro 2020 @ 2021 MARKO DJURICA/POOL PHOTO VIA AP IMAGES

Ένα απρόοπτο συνέβη στην εθνική Ελβετίας ενόψει της αναμέτρησης με την Εθνική ομάδα, καθώς ο Γκρανίτ Τζάκα, ο οποίος δεν ξεκίνησε το παιχνίδι ως βασικός, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Άσχημα νέα στην εθνική Ελβετίας πριν από την αναμέτρηση με την Εθνική μας στην Ελβετία, καθώς ο Γκρανίτ Τζάκα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο Μουράτ Γιακίν δεν τον είχε τοποθετήσει στην αρχική ενδεκάδα, αλλά στον πάγκο.

Ο μέσος της Άρσεναλ εμφάνισε συμπτώματα το πρωί της Τετάρτης (01/09) και απομονώθηκε στο δωμάτιο του. Αρχικά έκανε rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό και γι' αυτό τον λόγο τέθηκε στα πλάνα του Γιακίν για το ματς. Ωστόσο για να είναι σίγουρος υποβλήθηκε και σε μοριακό τεστ, το αποτέλεσμα του οποίου βγήκε πριν από λίγο θετικό.

Ο γιατρός της εθνικής Ελβετίας δεν ζήτησε να ληφθούν περαιτέρω μέτρα, καθώς όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έχουν νοσήσει ή είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ