GAME NIGHT

Ο Γκουστάβο Πογέτ στη Game Night: "50-50 το ντέρμπι, ωραίο γήπεδο να παίζεις η Λεωφόρος"

Ο Γκουστάβο Πογέτ στη Game Night: "50-50 το ντέρμπι, ωραίο γήπεδο να παίζεις η Λεωφόρος"
Ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξή του στη Game Night PRINT SCREEN / SPORT24

Ο Γκουστάβο Πογέτ δήλωσε στη Game Night λίγο πριν από την έναρξη του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό ότι οι δύο ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες για να κερδίσουν, ενώ αναφέρθηκε και στο γήπεδο της Λεωφόρου, το οποίο έχει δυσκολίες για να αποτελέσει την έδρα της Εθνικής.

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στη Game Night λίγο πριν από την έναρξη του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (6/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24, με ηχητική περιγραφή).

Ο Ουρουγουανός τεχνικός θα δει από κοντά το ντέρμπι στη Λεωφόρο και κατά τη γνώμη του είναι 50-50 το ποιος θα κερδίσει. Παράλληλα τόνισε ότι θα του άρεσε το γήπεδο του Παναθηναϊκού να είναι η έδρα της Εθνικής, αλλά υπάρχουν δυσκολίες που δεν το επιτρέπουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πογέτ στη Game Night:

Για το ντέρμπι: "Τεράστιο ματς. Είναι σημαντικό να βλέπω πολλά παιχνίδια στην Ελλάδα. Δεν είναι πολλοί Έλληνες σήμερα, στη μια ομάδα δεν είναι κανένας και στην άλλη υπάρχουν λίγοι. Θα δω ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Είναι σημαντικό για τους παίκτες να παίζουν καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Για το αν θα ήθελε να παίζει η Εθνική στη Λεωφόρο: "Είναι ένα ωραίο παιχνίδι για να παίζεις. Είναι δύσκολο να παίξουμε εδώ για διάφορους λόγους".

Για το ποιος θα κερδίσει το ντέρμπι: "Αυτός που θα παίξει καλύτερα. Για μένα είναι 50-50".

TAGS GAME NIGHT ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ