VIRAL

Ο Γκουαρδιόλα νίκησε τον Κούμαν σε αγώνα γκολφ

Οι Πεπ Γκουαρδιόλα και Ρόναλντ Κούμαν στο πλαίσιο αγώνα της Premier League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Έβερτον
Οι Πεπ Γκουαρδιόλα και Ρόναλντ Κούμαν στο πλαίσιο αγώνα της Premier League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Έβερτον @ 2017 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Οι άλλοτε συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρδιόλα και Ρόναλντ Κούμαν, τέσταραν τις δυνάμεις τους στο γκολφ, σε μία ιδιαίτερη μονομαχία που έβγαλε στο φινάλε νικητή τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Λίγες μόλις ημέρες μετά το φινάλε της αγωνιστικής σεζόν 2020-21, οι Πεπ Γκουαρδιόλα και Ρόναλντ Κούμαν πήραν μέρος σε μία ξεχωριστή μονομαχία έχοντας για παρτενέρ ένα μέλος της οικογένειάς τους.

Το πεδίο της "κόντρας" δεν ήταν μάλιστα ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, εκεί όπου έχουν φάει τα περισσότερα χρόνια της ζωής τους με το κουτάλι αλλά ένα γήπεδο γκολφ.

Από τη μία πλευρά ο Πεπ Γκουαρδιόλα μαζί με τον γιο του Μάριους και στον αντίποδα ο Ρόναλντ Κούμαν με τον γιο του Ρόναλντ Τζούνιορ, με αγγλικά και ισπανικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως ο αγώνας έλαβε χώρα την Παρασκευή, με μεγάλους νικητές τον πατέρα και υιό Γκουαρδιόλα (εξαιρετικός γκόλφερ εδώ και χρόνια).

Το φινάλε βρήκε τους τέσσερις διαγωνιζόμενους να βγάζουν όλοι μαζί μία αναμνηστική φωτογραφία, δείγμα των άριστων σχέσεων μεταξύ των δύο προπονητών.

Πέρασαν άλλωστε μαζί πέντε χρόνια στην Μπαρτσελόνα στις αρχές της δεκαετίας του '90, όπου ως παίκτες του Γιόχαν Κρόιφ πανηγύρισαν αμφότεροι την κατάκτηση τεσσάρων σερί πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Πρωταθλητριών (πρώτου στην ιστορία των μπλαουγκράνα) το 1992.

Σημειώνεται πως πέρα από τον 18χρονο Μάριους, ο 50χρονος τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι έχει και δύο κόρες, την 20χρονη Μαρία και την 13χρονη Βαλεντίνα από το γάμο του με την Κριστίνα Σέρα, ενώ ο 58χρονος της Μπαρτσελόνα έχει έναν ακόμα γιο, τον Τιμ, από το γάμο του με την Ντέμπι.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ