ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Ο Γκεντουζί κέρδισε την αγκαλιά των Εμπαπέ και Ντεμπελέ στην επιστροφή του στην εθνική Γαλλίας

Ο Γκεντουζί κέρδισε την αγκαλιά των Εμπαπέ και Ντεμπελέ στην επιστροφή του στην εθνική Γαλλίας
PRINT SCREEN

Ο Ματέο Γκεντουζί είδε την πόρτα της εθνικής Γαλλίας να ανοίγει ξανά για αυτόν μετά από σχεδόν δύο χρόνια και η επιστροφή του στους μπλε τον βρήκε να τυγχάνει θερμής υποδοχής από τους Κιλιάν Εμπαπέ και Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο Ματέο Γκεντουζί πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν αρκετά καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Λάτσιο, στην οποία αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Μαρσέιγ, και το γεγονός αυτό στάθηκε ικανό για να του ανοίξει ξανά την πόρτα της εθνικής Γαλλίας.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ο 24χρονος επέστρεψε σε αυτό, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να τον συμπεριλαμβάνει στις κλήσεις του για τα επερχόμενα φιλικά με την Γερμανία και την Χιλή και τον Γκεντουζί να διαπιστώνει από πρώτο χέρι το όμορφο κλίμα εντός της ομάδας.

Για αυτό φρόντισαν τρεις συμπαίκτες του στους μπλε, με τους Κιλιάν Εμπαπέ, Ουσμάν Ντεμπελέ και Μουσά Ντιαμπί να πηγαίνουν προς το μέρος του και να τον αγκαλιάζουν, την ώρα που ο επίσημος λογαριασμό της ομάδας στο Twitter έγραψε: "Όλοι είναι χαρούμενοι που βλέπουν ξανά τον Ματέο Γκεντουζί".

Σημειώνεται πως η αμέσως προηγούμενη φορά που ο Γκεντουζί αγωνίστηκε με την εθνική Γαλλίας ήταν στη φάση των ομίλων στο Μουντιάλ του Κατάρ και συγκεκριμένα την 3η αγωνιστική και την ήττα της με 1-0 από την Τυνησία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ