ΠΑΟΚ

Ο Γκαρσία στο καρνέ του Σαββίδη

Ο Γκαρσία στο καρνέ του Σαββίδη
Πάμπλο Γκαρσία INTIME SPORTS

Γιατί ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη

Μπορεί ο Πάμπλο Γκαρσία να αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο το όνομά του δεν έπαψε ποτέ να βρίσκεται στη λίστα του Ιβάν Σαββίδη μεταξύ εκείνων που θα μπορούσαν να παίξουν ιδιαίτερο ρόλο στην ομάδα και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Τόσο οι εισηγήσεις στενών συνεργατών του, όσο και κάποια γεγονότα που είχαν συμβεί στο διάστημα που ο ίδιος κρατά τα ηνία του συλλόγου στα χέρια του (π.χ. η εκδήλωση στη μπουτίκ με μία λαοθάλασσα να δημιουργείται για χάρη του Πάμπλο), οδηγούσαν σε ένα μόνο συμπέρασμα:

Ο Ουρουγουανός είναι το πλέον δημοφιλές πρόσωπο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και αυτό δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.Άλλωστε, ο Ιβάν Σαββίδης, όπως συμβαίνει και με την περίπτωση Ζαγοράκη, θέλει ανθρώπους που έχουν έρεισμα σε μεγάλη μερίδα του κόσμου (ακόμη κι αν αυτό δυσαρεστεί κάποιους άλλους) εντός ΠΑΟΚ, εκτιμώντας ότι με αυτό τον τρόπο, έχοντας δηλαδή όσο το δυνατό περισσότερα σημαντικά κομμάτια του παζλ μαζί του, θα μπορέσει να δημιουργήσει την εικόνα ενός ισχυρού ΠΑΟΚ.

Αυτός είναι ο λόγος που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, όταν γίνονταν οι συζητήσεις με τον Γκαρσία για το αν συνεχίσει ή όχι στην ομάδα, του πρότεινε όποιο πόστο ήθελε αυτός αν αποφάσιζε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Ο Γκαρσία, βέβαια, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, αισθάνεται ακόμη ποδοσφαιριστής και έκοψε κάθε κουβέντα για άλλους ρόλους, ωστόσο είναι σαφές ότι η πρόταση δεν έχει πάψει αν ισχύει, απλά μπήκε στο συρτάρι για λίγο.

Το καλοκαίρι δεν αποκλείεται ο Σαββίδης να την επαναφέρει ενώπιον του Ουρουγουανού (ενδεχομένως ζητώντας του να κλείσει αρχικά την ποδοσφαιρική καριέρα του στον ΠΑΟΚ), κάτι που αποτελεί επιθυμία και του στενού περιβάλλοντος του Θόδωρου Ζαγοράκη.

Οι συνεργάτες του τέως προέδρου, γνωρίζοντας ότι ο ίδιος έχει πολύ καλή άποψη για τον Πάμπλο Γκαρσία, τον "σπρώχνουν" να εισηγηθεί την επιστροφή του στον Σαββίδη, ο οποίος εμπιστεύεται ιδιαίτερα τον Ζαγοράκη για τέτοιου είδους θέματα.Το θέμα είναι, λοιπόν, ανοιχτό και δεν αποκλείεται να μας απασχολήσει ξανά σε λίγες εβδομάδες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ