ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Ο Γιόζεφ Κόζλεϊ στο SPORT 24

Ο Γιόζεφ Κόζλεϊ στο SPORT 24
Κόζλεϊ

Ο Γιόζεφ Κόζλεϊ μίλησε στο SPORT 24 για την σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Λεβαδειακού

Ο πρώην άσος της Λάρισας και νυν του Θρασύβουλου Γιόζεφ Κόζλεϊ μίλησε στο SPORT 24 για την σημασία της σπουδαίας νίκης, όπως και για τις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει από τον σύλλογο.

Γιόζεφ η ομάδα έκανε την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα επί του Λεβαδειακού, έναν αντίπαλο που έχετε τους ίδιους στόχους, πόσο σημαντική είναι τελικά;

"Είναι πολύ μεγάλη νίκη αφού ήρθε με δύσκολο τρόπο και πολύ ψυχή από μέρους μας, τίποτε όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ήταν το πρώτο βήμα για την παραμονή μας αλλά θα πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες εμφανίσεις στο μέλλον".

Τι σας είπε ο προπονητή σας πριν την αναμέτρηση;

"Ξέραμε ότι ήταν ένα κομβικό ματς για την συνέχεια του πρωταθλήματος και φυσικά για την πορεία μας, ο προπονητής μας είπε ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα στο συγκεκριμένο ματς γιατί ήταν ευκαιρία να πάρουμε τους πρώτους τρεις βαθμούς στην έδρα μας, κάτι για το οποίο τον δικαιώσαμε αν και δεν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα".

Τι θα πρέπει να αλλάξει σε σχέση με τον πρώτο γύρο έτσι ώστε να πετύχετε τον στόχο σας; Με δεδομένο ότι έχετε ακόμα επτά εντός έδρας ματς.

"Σίγουρα το γεγονός ότι έχουμε ένα περισσότερο αγώνα στην έδρα μας μας δίνει την ευκαιρία να πετύχουμε αυτό που θέλουμε πιο εύκολα, όμως εγώ πιστεύω ότι και εκτός έδρας μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα. Εξάλλου το δείξαμε και στον πρώτο γύρο, υπάρχουν ματς που πρέπει να χτυπήσουμε".

Την περίοδο των Χριστουγέννων υπήρξε μια φημολογία που σας ήθελε να φεύγετε από την ομάδα με προορισμό την Κύπρο, κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο;

"Είναι αλήθεια ότι έχω μερικές προτάσεις από την Κύπρο τις οποίες συζήτησα με τον σύλλογο και τον μάνατζερ μου. Δεν ήταν όμως αυτό που περίμενα και ειδικά μετά την χθεσινή εμφάνιση και μια κουβέντα που είχα με τους διοικούντες, αποφάσισα να μείνω στον Θρασύβουλο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι".


















TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ