ΜΙΛΑΝ

Ο Γιορίς αντικαταστάτης του Ντίντα

Ο Γιορίς αντικαταστάτης του Ντίντα
γιορις

Στο πρόσωπο του Ουγκό Γιορίς ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ντίντα η Μίλαν, για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα της επόμενης σεζόν

Οι "ροσονέρι" έχουν βολιδοσκοπήσει τον πορτιέρο της Νις, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή περίοδο και είναι από τους βασικούς συντελεστές στην αγωνιστική της άνοδο σε σχέση με τη σεζόν 2006/07, όταν κινδύνευε να υποβιβαστεί. Η αποχώρηση του Ντίντα από το Μιλάνο θεωρείται δεδομένη, ενώ η ιταλική ομάδα δεν δείχνει την απαραίτητη εμπιστοσύνη στον Κάλατς για να υπερασπιστεί την εστία των "ροσονέρι".

Συνεπώς, στη λίστα των Σεμπαστιάν Φρε, Άρτουρ Μπόρουτς, Εουρέλιο Γκόμες και Αλεξάντερ Ντόνι, προστίθεται και αυτό του 21χρονου Γάλλου.

Σύμφωνα με το Controcampo, η Μίλαν βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη γαλλική ομάδα για την απόκτηση του Γιορίς, με τους "διαβόλους" να προσφέρουν το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει ξεπηδήσει από τις ακαδημίες της Νις, κάνοντας το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα το 2005, μόλις στα 17 του χρόνια.





TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ