ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Γιακουμάκης ξεπέρασε το πρόβλημα στη γάμπα, πιθανό το ντεμπούτο του κόντρα στη Λεβερκούζεν

Η ανακοίνωση του Γιακουμάκη από τη Σέλτικ
Η ανακοίνωση του Γιακουμάκη από τη Σέλτικ PRINT SCREEN TWITTER CELTIC

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο ματς της Σέλτικ με τη Λεβερκούζεν, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Άγγελος Ποστέκογλου, καθώς ο 26χρονος επιθετικός φαίνεται πως ξεπέρασε τον τραυματισμό στη γάμπα του.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν έκανε το ντεμπούτο του στο ματς της Σέλτικ με τη Ρέιθ Ρόβερς (3-0) την περασμένη Πέμπτη (23/9), καθώς αποκόμισε τραυματισμό στην γάμπα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.

Ωστόσο, ο Έλληνας διεθνής είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα των Κελτών στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League κόντρα στη Λεβερκούζεν (30/9, 22:00, COSMOTE SPORT 4 HD και LIVE από το SPORT24), καθώς όπως υποστήριξε ο Άγγελος Ποστέκογλου, ο Γιακουμάκης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα.

Η ακτινογραφία ήταν πιο καλή από ό, τι πιστεύαμε, οπότε ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα, κάτι που είναι καλό νέο γιατί έχασε αρκετές. Δεν ήταν μόνο ο τραυματισμός που πιστεύαμε ότι ήταν σημαντικός. Πιστεύαμε ότι μπορεί να χρειαστεί να αποκατάσταση. Αλλά από τη στιγμή που η ακτινογραφία ήταν καλή μπορεί να επιστρέψει στην προπόνηση. Έχασε πραγματικά δύο ημέρες προπόνησης. Ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις με την ομάδα", τόνισε ο Ελληνοαυστραλός κόουτς.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ