ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Ο Φρεντ στο SPORT24: "Το τέλειο τουρνουά για να σηκώσουμε την κούπα"

Ο Φρεντ στο SPORT24: "Το τέλειο τουρνουά για να σηκώσουμε την κούπα"
SPORT24

Ο Φρεντ μίλησε στο SPORT24 και τον Βασίλη Τεμπέλη για την πρόκριση της Βραζιλίας μετά την ήττα από το Καμερούν, τονίζοντας ότι η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά για να βρεθεί στο Κατάρ, ωστόσο δεν θέλησε να προσδώσει στη "σελέσάο" τον τίτλο του φαβορί.

Το Καμερούν έσπασε το αήττητο της Βραζιλίας, η οποία μέχρι την Παρασκευή (2/12) δεν είχε χάσει κάποιο από τα τελευταία 17 παιχνίδια της στη φάση ομίλων οποιουδήποτε Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πλέον η "σελεσάο" θα διασταυρωθεί με τη Νότια Κορέα στη φάση των "16" του Μουντιάλ 2022 και ο Φρεντ μίλησε στον απεσταλμένο του του SPORT24 στο Κατάρ, Βασίλη Τεμπέλη, τονίζοντας πως η ομάδα θα κάνει ό,τι μπορεί για να σηκώσει το τρόπαιο, αν και απέφυγε να υποστηρίξει πως είναι το φαβορί.

"Δουλέψαμε τέσσερα χρόνια για να είμαστε εδώ, έτοιμοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Έχουμε δουλέψει καλά και αυτό έχει φανεί. Σήμερα δεν μας βγήκε κόντρα στο Καμερούν, αλλά είμαστε στην επόμενη φάση.

Αυτός ο προπονητής μας έχει κάνει να δουλεύουμε ως ομάδα και αυτό με έχει βοηθήσει πολύ και εμένα.

Νιώθω καλά σε αυτό το τουρνουά. Δίνω το μάξιμουμ το 100%, είμαι επαγγελματίας, έτσι ήμουν πάντα στην καριέρα μου. Θέλω πάντα να νικάω, όπως το ίδιο θέλει φυσικά και η Σελεσάο.

Δεν ξέρω αν είμαστε το απόλυτο φαβορί, αλλά έχουμε μεγάλη ομάδα. Η ήττα από το Καμερούν δεν αλλάζει τη δύναμη που έχουμε ως ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε το τέλειο τουρνουά από εδώ και στο εξής και να σηκώσουμε την κούπα".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ