ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Φονσέκα, μίλησε στον Libero 107,4 για το καθοριστικής σημασίας γκολ που πέτυχε αλλά και για τη συνέχεια της αγωνιστικής πορείας των "κυανόλευκων"

Ο Φονσέκα, μίλησε στον Libero 107,4 για το καθοριστικής σημασίας γκολ που πέτυχε αλλά και για τη συνέχεια της αγωνιστικής πορείας των "κυανόλευκων"
Φονσέκα

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Φονσέκα, μίλησε στον Libero 107,4 και στην εκπομπή "ΓΕΓΟΝΟΤΑ" και εκφράστηκε με αισιοδοξία για τη συνέχεια της αγωνιστικής πορείας των "κυανόλευκων".

Αρχικά, ο Λουτσιάνο Φονσέκα ερωτήθηκε για το αν έχει τύχει στο παρελθόν η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν να παίζει με αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά στο τέλος να φτάνει σε μία νίκη με την επίτευξη ενός προσωπικού τέρματος: " Είναι τέταρτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο να βάλω ένα γκολ που να είναι τόσο καθοριστικό.

Πρώτα από όλα, είμαι επιθετικός, ήξερα ότι αυτή θα είναι η δουλειά μου. Γνώριζα το αριθμητικό μειονέκτημα όταν μπήκα ως αλλαγή, όπως επίσης και το ότι έπρεπε να σκοράρω".

Για το αν οι παίκτες συζητούν μεταξύ τους στόχους που θέλουν να πετύχουν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζον, ο Φονσέκα δήλωσε: " Πρέπει να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Όταν θα το καταφέρουμε, στόχος μας είναι να φτάσουμε τον Ηρακλή όσο μπορούμε ψηλότερα στη βαθμολογία".

Όσον αφορά στο πόσο εφικτή είναι η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για τον φετινό Ηρακλή, ο επιθετικός των "κυανόλευκων" σχολίασε: " Ο πιο σύντομος δρόμος θα ήταν μέσω κυπέλλου να πετύχουμε κάτι τέτοιο. Οπωσδήποτε όμως νομίζω ότι είναι πολύ σημαντική είναι και η εικόνα που θα δείξουμε στο πρωτάθλημα".

Τέλος, ο Φονσέκα εξέφρασε την ικανοποίησή του από την διαμονή του στην Ελλάδα και την επιθυμία να φοράει για μεγάλο χρονικό διάστημα τη φανέλα του "Γηραιού": " Το χρονικό διάστημα που βρίσκομαι εδώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος και θέλω να μείνω στην ομάδα του Ηρακλή".







TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ