ΠΑΟΚ

Ο φετινός ΠΑΟΚ έχει 16 διαφορετικούς σκόρερ

Ο Σβέριρ Ίνγκασον πανηγυρίζει γκολ του με τον ΠΑΟΚ σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Βόλο | 23 Ιανουαρίου 2022
Ο Σβέριρ Ίνγκασον πανηγυρίζει γκολ του με τον ΠΑΟΚ σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Βόλο | 23 Ιανουαρίου 2022 INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη στο επίθεση στη φετινή Super League Interwetten, με 16 ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου να έχουν στείλει τουλάχιστον μια φορά την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό και συνεχίζει να διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα έχοντας πανηγυρίσει 40 γκολ σε 18 παιχνίδια. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αποδεικνύεται ιδιαίτερα παραγωγική και ταυτόχρονα αποτελεσματική καθώς στα μέχρι τώρα παιχνίδια του πρωταθλήματος έχει 227 τελικές προσπάθειες από τις οποίες οι 99 έχουν βρει εστία.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει πλουραλισμό στους παίκτες που στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα έχοντας 16 σκόρερ στους αγώνες πρωταθλήματος. Στην λίστα προστέθηκαν άλλοι δυο στον αγώνα με τον Βόλο: ο Ίνγκασον που πέτυχε το πρώτο φετινό του γκολ με την πρώτη ομάδα και ο Σάστρε που σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Οι σκόρερ του ΠΑΟΚ

  1. Κούρτιτς - 13
  2. Άκπομ - 5
  3. Σβιντέρσκι - 4
  4. Αουγκούστο - 3
  5. Μουργκ - 2
  6. Ζίβκοβιτς - 2
  7. Μπίσεσβαρ - 1
  8. Σβαμπ - 1
  9. Μιχαηλίδης - 1
  10. Σίντκλεϊ - 1
  11. Λύρατζης - 1
  12. Βιεϊρίνια - 1
  13. Μίτριτσα - 1
  14. Ζαμπά - 1
  15. Ίνγκασον - 1
  16. Σάστρε - 1

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα με τον Βόλο, εκτός από το γεγονός ότι ο Γιασμίν Κούρτιτς ισοφάρισε το ιστορικό ρεκόρ του Σταύρου Σαράφη σκοράροντας σε έξι συνεχόμενα παιχνίδια, ήταν ότι ο ΠΑΟΚ βρήκε δύο γκολ από εκτέλεση κόρνερ κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος.

Το γκολ του Ίνγκασον με τον Ζίβκοβιτς να εκτελεί τον Κούρτιτς να παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και τον Ισλανδό στο δεύτερο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 ήταν το πρώτο και ακολούθησε αυτό του Ζοάν Σάστρε με έξυπνη τοποθέτηση του σώματος και πάλι από εκτέλεση του Ζίβκοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ την χρονιά του νταμπλ είχε μεγάλη αποτελεσματικότητα από τις εκτελέσεις κόρνερ και γενικά στατικών φάσεων, με τον βοηθό του Ραζβάν Λουτσέσκου Κριστιάνο Μπάτσι να προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές σε αυτές πριν από τα παιχνίδια. Φέτος η αποτελεσματικότητα των παικτών του Δικεφάλου ήταν πολύ μικρή, μέχρι τώρα τουλάχιστον, ωστόσο φαίνεται πως και πάλι αρχίζουν να βρίσκουν γκολ αξιοποιώντας τα κερδισμένα κόρνερ.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ