ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ο Φερνάντο Σάντος καλείται να πληρώσει 4,5 εκατομμύρια ευρώ για φοροδιαφυγή

Ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Τσεχία για τη League A του Nations League 2022-2023 στο "Σινόμπο", Πράγα | Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022
Ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Τσεχία για τη League A του Nations League 2022-2023 στο "Σινόμπο", Πράγα | Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 © 2022 PETR DAVID JOSEK/ASSOCIATED PRESS

Στο κενό έπεσε η έφεση που κατέθεσε ο Φερνάντο Σάντος και έτσι ο Πορτογάλος κόουτς καλείται να πληρώσει 4,5 εκατομμύρια ευρώ για φοροδιαφυγή.

Ένα μεγάλο ποσό το οποίο προέκυψε ύστερα από έρευνες που έγιναν για φοροδιαφυγή καλείται να πληρώσει ο Φερνάντο Σάντος αφού η ένσταση που κατέθεσε απορρίφθηκε.

Όλα ξεκίνησαν τις πρώτες δύο χρονιές της παρουσίας του Σάντος στον πάγκο της Εθνικής Πορτογαλίας. Η Ομοσπονδία της χώρας, όπως αποκαλύφθηκε από τις έρευνες που έγιναν, χρησιμοποίησε μια εταιρεία για να αποκρύψει μέρος των αμοιβών τόσο του Πορτογάλου κόουτς, όσο και των άμεσων συνεργατών του.

Η πρωτόδικη απόφαση είχε παρθεί τον περασμένο Μάιο με τον Φερνάντο Σάντος να επιμένει για την αθωότητά του και να κάνει έφεση η οποία εκδικάστηκε και απορρίφθηκε.

Έτσι, ο Φερνάντο Σάντος καλείται να δώσει 4,5 εκατομμυρίων ευρώ στην εφορία για τα έσοδα που είχε τις σεζόν 2016 και 2017.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ