ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Ο Φαρίντ Μοντραγκόν στο SPORT24: "Η Αργεντινή παραμένει στα φαβορί, είχα πρόταση απ' τον Ολυμπιακό"

Ο Φαρίντ Μοντραγκόν στο SPORT24: "Η Αργεντινή παραμένει στα φαβορί, είχα πρόταση απ' τον Ολυμπιακό"
24MEDIA CREATIVE TEAM - KONSTANTINOS BADOUNAS ΚΑΙ ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ο θρυλικός Κολομβιανός τερματοφύλακας, Φαρίντ Μοντραγκόν, μίλησε στο SPORT24 και τον Βασίλη Τεμπέλη για την ήττα της Αργεντινής από τη Σαουδική Αραβία και την πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Στο Stadium 974 για την ισόπαλη αναμέτρηση (0-0) ανάμεσα στο Μεξικό και την Πολωνία βρέθηκε ο Φαρίντ Μοντραγκόν. Ο θρυλικός Κολομβιανός τερματοφύλακας μίλησε στο SPORT24 και τον Βασίλη Τεμπέλη.

Ο Μοντραγκόν αναφέρθηκε στα φαβορί του Μουντιάλ, συμπεριλαμβάνοντας την Αργεντινή σ' αυτά, παρά την ήττα από τη Σαουδική Αραβία: "Ναι, υπάρχουν φαβορί. Ακόμη κι αν η Αργεντινή έχασε σήμερα είναι στα φαβορί, μαζί με τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Πορτογαλία, τη Βραζιλία. Θα δούμε τι θα συμβεί".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς μπορεί να ξεπεράσει το αρχικό σοκ η αλμπισελέστε: "Ήταν πολύ δύσκολο για την Αργεντινή, πολύ σκληρό να ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με ήττα. Τώρα έγκειται στον χαρακτήρα και την ιστορική δύναμη που έχει, ώστε να το γυρίσει".

Τέλος δήλωσε πως στο παρελθόν είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό: "Είχα κάποιες φορές πρόταση από τον Ολυμπιακό παλαιότερα, όμως δεν έγινε αυτό".

Η ποδοσφαιρική διαδρομή του Κολομβιανού τερματοφύλακα

Ο Μοντραγκόν έχει αγωνιστεί σε πολλά πρωταθλήματα στην καριέρα του. Ξεκινώντας από την Κολομβία και την Ντεπορτίβο Κάλι το 1990 έμεινε στην πατρίδα του μέχρι το 93, όταν και αποχώρησε από την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε για τη Σέρο Πορτένιο στην Παραγουάη.

Συνέχισε στην Αργεντινή με την Ιντεπεντιέντε και το 1998 έκανε το επόμενο βήμα στην Ευρώπη, φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Σαραγόσα ως δανεικός.

Το 2000 τον αγόρασε η Μετς, που τον επόμενο χρόνο τον παραχώρησε με δανεισμό στη Γαλατάσαραϊ, η οποία εν τέλει τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2002 αντί 4,5 εκατ. ευρώ.

Μετά από πέντε χρόνια συνέχισε στην Κολωνία, που τον απέκτησε αντί 400.000 ευρώ. Αυτή ήταν και η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε στην Ευρώπη, αφού το 2011 μετακόμισε στις ΗΠΑ και στη Φιλαδέλφεια.

Τα γάντια του τα κρέμασε το 2014 και στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε, την Ντεπορτίβο Κάλι, στην οποία πήγε το 2012 ως ελεύθερος από τη Φιλαδέλφεια.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ