ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ο Φαν ντερ Σαρ επέστρεψε Ολλανδία, αλλά παραμένει στη ΜΕΘ σε σταθερή κατάσταση

Ajax's CEO and former goalkeeper Edwin van der Sar is seen prior to a round of 32, second leg, Europa League soccer match between Ajax and Getafe at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Thursday, Feb. 27, 2020. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax's CEO and former goalkeeper Edwin van der Sar is seen prior to a round of 32, second leg, Europa League soccer match between Ajax and Getafe at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Thursday, Feb. 27, 2020. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Σε νέα ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Φαν ντερ Σαρ, ο Άγιαξ ανέφερε πως ο 52χρονος επέστρεψε στην Ολλανδία, αλλά παραμένει στην εντατική σε σταθερή κατάσταση.

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου ο Έντγουιν Φαν ντερ Σαρ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο 52χρονος σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση του Άγιαξ επέστρεψε στην Ολλανδία, αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει σταθερή.

Πλέον ο Ολλανδός παλαίμαχος τερματοφύλακας δεν κινδυνεύει και τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Έντγουιν επαναπατρίστηκε από την Κροατία το βράδυ της Παρασκευής και είναι στην μονάδα εντατικής θεραπείας ενός ολλανδικού νοσοκομείου.

Η κατάστασή του παραμένει ίδια: σταθερή, σε μία κατάσταση που δεν απειλείται η ζωή του κι έχοντας την ικανότητα να επικοινωνήσει.

Η οικογένεια του Φαν Ντερ Σαρ θα ήθελε να εκφράσει την βαθύτητα ευγνωμοσύνη της στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Σπλιτ για την υπέροχη φροντίδα που του παρείχε την περασμένη εβδομάδα.

Ο Έντγουιν παραμένει στη ΜΕΘ όπου θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και η οικογένεια με θέρμη ελπίζω πως θα συγκεντρωθεί έπειτα στην ανάρρωσή του".

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΙΑΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ