ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο Φαλκάο αξίζει να είναι στο Μουντιάλ και τον περιμένουμε"

"Ο Φαλκάο αξίζει να είναι στο Μουντιάλ και τον περιμένουμε"

Ο Κάρλος Μπάκα μίλησε για τον τραυματισμό του Ραδαμέλ Φαλκάο αλλά και για την αναμέτρηση της εθνικής Κολομβίας με την Ελλάδα στο Μουντιάλ στις 14 Ιουνίου (19:00, Μπέλο Οριζόντε).

Αρκετοί είναι οι Κολομβιανοί που τα τελευταία χρόνια κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα ευρωπαϊκά γήπεδα όπως οι Χάμες Ροντρίγκες, Πάμπλο Αρμέρο, Χουάν Σούνιγκα, Φρέντι Γκουαρίν και Τζάκσον Μαρτίνες, αλλά υπάρχει και ένας που ξεχωρίζει ξεκάθαρα. Ο λόγος για τον Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος στα 27 του θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Διαθέτει φονικό ένστικτο και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο η Μονακό έδωσε περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει.

Όπως είναι λογικό ο τραυματισμός του έχει ανησυχήσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο με τις πιθανότητες να παρευρεθεί στο Μουντιάλ να είναι στο 50%.

Ο συμπαίκτης του Κάρλος Μπάκα σε τηλεοπτική συνέντευξη του μίλησε για το συμπαίκτη του και ευχήθηκε να είναι μαζί τους στο Μουντιάλ.

"Ελπίζουμε ο Φαλκάο να είναι στο Μουντιάλ. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς,για τη χώρα, για το άθλημα συνολικά. Τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Αξίζει να βρίσκεται στο Μουντιάλ και θα περιμένουμε για αυτό" δήλωσε.

Και συνέχισε " Αν δεν τα καταφέρει θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, όπως και αν ήταν και εκείνος μαζί μας. Ο τραυματισμός του ήταν άσχημος για εμάς. Είναι άσχημος για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή".

"Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και εμείς με τη σειρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς και την ομάδα μας. Με τη βοήθεια του θεού, θα τα καταφέρουμε".

Ο επιθετικός της Σεβίλλης δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον όμιλο της Κολομβίας ενόψει του Μουντιάλ.

" Η φάση των ομίλων είναι σκληρή ακόμα κι αν δεν κληρωθήκαμε με χώρες-φαβορί όπως η Ισπανία, η Γαλλία ή η Αγγλία. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε όμως, χώρες χαρισματικές και δυνατές όπως η Ακτή Ελεφαντοστού, η Ελλάδα και η Ιαπωνία. Πρέπει να τα καταφέρουμε σιγά σιγά σε κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ