ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Εζίλ μία ανάσα από την Μπαρτσελόνα

Ο Εζίλ μία ανάσα από την Μπαρτσελόνα

Η «Mundo Deportivo» αποκαλύπτει ότι το 2010 ο Εζίλ βρέθηκε στο σπίτι του Ροσέλ, έτοιμος να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα. Δείτε γιατί τελικά κατέληξε στην Ρεάλ.

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Mundo Deportivo». Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2010 ο 21χρονος τότε Μεσούτ Εζίλ έφτασε μία ανάσα από το να φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί τα είχαν βρει στα 8.000.000 ευρώ με την Βέρντερ Βρέμης και ο παίκτης μάλιστα επισκέφτηκε στο σπίτι του τον πρόεδρο της Μπάρτσα, Σάντρο Ροσέλ, συνοδεία του αντιπροέδρου Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Τελικά η μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή δηλωμένου φαν της Μπαρτσελόνα δεν έγινε καθώς η τεχνική ηγεσία έκανε πίσω την τελευταία στιγμή και δεν έδωσε το "οκ". Η φημολογία θέλει τον Πεπ Γκουαρδιόλα να φοβάται ότι ο Εζίλ θα "κλέψει" χρόνο συμμετοχής από τον Αντρές Ινιέστα.

Κάπου εκεί εμφανίστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε δικό της τον Εζίλ, ενώ φέτος τον έδωσε με περίπου 50.000.000 ευρώ στην Άρσεναλ. Και ήδη ο Γερμανός, που την Τρίτη (15/10) κλείνει τα 25, έχει ανακηρυχθεί ο νέος ηγέτης των "κανονιέρηδων".

Ποιος ξέρει όμως; Ίσως σε μερικά χρόνια να γίνει άλλος ένας παίκτης της Άρσεναλ που θα πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα. Και με καθυστέρηση, να φορέσει τελικά τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ