ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ευδιάθετος Πελέ έστειλε μήνυμα στους θαυμαστές του

Ο ευδιάθετος Πελέ έστειλε μήνυμα στους θαυμαστές του
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΕ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο Πελέ θέλησε να διαψεύσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο σενάρια που ήθελαν να μην είναι καλά στην υγεία του, με τον "Βασιλιά" να ανεβάζει φωτογραφία του και να απευθύνει ερώτημα στους θαυμαστές του αναφορικά με την ομορφιά του.

Ο τελευταίος χρόνος είναι ιδιαίτερα δύσκολος για τον Πελέ μιας που έχει χρειαστεί να εισαχθεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο λόγω προβλημάτων με την υγεία του, με τον ίδιο ωστόσο να μην το βάζει κάτω αντλώντας δύναμη από τη γυναίκα και την κόρη του.

Μάλιστα, θέλοντας να απαντήσει σε σειρά δημοσιευμάτων που υποστήριζαν τα τελευταία 24ωρα ότι η υγεία του επιδεινώθηκε και ότι ο καρκίνος έκανε μετάσταση σε συκώτι και πνεύμονα, ο "Βασιλιάς" χρησιμοποίησε τους λογαριασμούς του στα social media για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

"Φίλοι μου, ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που ψάχνει ειδήσεις για μένα. Οπότε το στέλνω εδώ. Σήμερα εκμεταλλεύομαι την ημέρα για να φροντίσω τον εαυτό μου!

Από την αρχή της πανδημίας, η σύζυγός μου είναι η αγαπημένη μου κομμώτρια. Λένε εκεί έξω πως δεν είμαι καλά. Δεν νομίζετε πως είμαι όμορφος;", ήταν το μήνυμα που έστειλε το βράδυ της Πέμπτης (10/2) ο Βραζιλιάνος θρύλος της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΕΛΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ