CHAMPIONS LEAGUE

O Εβρά τρολάρει τον Γκάλαχερ για την ήττα της Σίτι στον τελικό του Champions League

Ο Πατρίς Εβρά κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από την Μαρσέιγ (26 Ιανουαρίου 2017)
Ο Πατρίς Εβρά κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από την Μαρσέιγ (26 Ιανουαρίου 2017) @ 2017 CLAUDE PARIS/ASSOCIATED PRESS

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πατρίς Εβρά, θέλησε να αφιερώσει ένα ξεχωριστό τραγούδι στον γνωστό φαν της Σίτι, Λίαμ Γκάλαχερ, για να τον πικάρει για την ήττα των πολιτών στον τελικό του Champions League (VIDEO).

Έχει αποχωρήσει από τη δράση όμως παραμένει σούπερ ενεργός ποδοσφαιρικά μέσα από τους σχολιασμούς του και φυσικά δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει μετωπικές επιθέσεις σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι όταν του δίνεται η ευκαιρία.

Ο λόγος για τον παλαίμαχο αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πατρίς Εβρά, που "χτύπησε" μέσω Twitter θέλοντας να πικάρει την συμπολίτισσα Σίτι για την αποτυχία της στον τελικό του Champions League (ήττα με 1-0 από την Τσέλσι) που την άφησε χωρίς το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά στη συλλογή της.

Φυσικά φρόντισε να κάνει επίθεση στην Σίτι μέσω του διάσημου οπαδού της και τραγουδιστή, Λίαμ Γκάλαχερ, με τον Εβρά να να κάνει παράφραση γνωστού μουσικού κομματιού και να απευθύνεται στον Γκάλαχερ λέγοντας πως "ίσως κερδίσεις το τρόπαιο όταν γινω 90 αφού στην τελική εξακολουθείς να είσαι ο ενοχλητικός γείτονάς μου".

Πέρα από το τραγούδι, ο Γάλλος πρώην αμυντικός "απαίτησε" από τον Γκάλαχερ να σταματήσει να λέει πως το Μάντσεστερ είναι μπλε, με τον Εβρά να λέει χαρακτηριστικά: "Έχω περισσότερους τίτλους από όσους έχει η Σίτι στην ιστορία της".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ