ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Έρικ Χάμζα από τις ακαδημίες της Βαλένθια στη Σύρο σε αυτές των "νυχτερίδων" στην Ισπανία

Ο Έρικ Χάμζα από τις ακαδημίες της Βαλένθια στη Σύρο σε αυτές των "νυχτερίδων" στην Ισπανία
Ο Ερίκ Χάμζα με τη φανέλα της Βαλένθιας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του VALENCIA CF ACADEMY GREECE & CYPRUS

Ο Ερίκ Χάμζα έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, με τον 16χρονο από τις ακαδημίες της Βαλένθια στη Σύρο να μεταγράφεται σε αυτές των "νυχτερίδων" στην Ισπανία.

Ο Έρικ Χάμζα αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, ειδικά αν συνδυάσεις το ταλέντο με την προσωπική βελτίωση και την αδιάκοπη δουλειά.

Ο 16χρονος από την Ακαδημία της Βαλένθια στη Σύρο από εδώ και πέρα θα αγωνίζεται σε αυτή των "νυχτερίδων" στην Ισπανία, με το σχέδιο της ομάδας της La Liga για ανίχνευση και την ανάπτυξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη να παίρνει σάρκα και οστά.

Ο Έρικ Χάμζα από τις ακαδημίες της Βαλένθια στη Σύρο σε αυτές των "νυχτερίδων" στην Ισπανία
Ο Έρικ Χάμζα σε ηλικία 10 ετών σβήνει την τούρτα γενεθλίων του, στην οποία το έμβλημα της Βαλένθια πρωταγωνιστεί VALENCIA CF ACADEMY GREECE & CYPRUS


Η Ακαδημία της Βαλένθια στην Ελλάδα έχει σχεδιάσει και οργανώσει το Elite Development Program, κατά το οποίο όλη η διαδικασία της αξιοποίησης των ταλέντων γίνεται σε τρία στάδια της προπονητικής ηλικίας, τα οποία είναι το Βασικό στάδιο (11 & 12 ετών), το Ειδικό στάδιο (13-16 ετών) και το Στάδιο της Τελειοποίησης (ηλικία 17 & 18 ετών).

Η σχέση της Ακαδημίας της Βαλένθια με την Ελλάδα και την Κύπρο άρχισε το 2017 μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων Ακαδημιών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο Έρικ Χάμζα από τις ακαδημίες της Βαλένθια στη Σύρο σε αυτές των "νυχτερίδων" στην Ισπανία
Ο Έρικ Χάμζα με τη φανέλα της Βαλένθια κατά τη διάρκεια αγώνα VALENCIA CF ACADEMY GREECE & CYPRUS

Ο Χάμζα εντυπωσίασε τους υπεύθυνους τον ακαδημιών και πλέον το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για την ομαλή ενσωμάτωση στην ανδρική ομάδα του συλλόγου μελλοντικά θα γίνει στα κεντρικά των ακαδημιών που βρίσκονται στην Ισπανία.

Ο 16χρονος αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα των "νυχτερίδων" και έχει ήδη αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

"Η ενσωμάτωση του Έρικ Χάμζα στη Βαλένθια είναι ο προορισμός μας"

Η επίσημη ανακοίνωση της Βαλένθια για την ενσωμάτωση του Έρικ Χάμζα από την Ακαδημία της Βαλένθια στη Σύρο, στην Ακαδημία της Βαλένθια στην Ισπανία, αποτελεί τον βασικό μας προορισμό.

Μπορείτε σε αυτό το link να βρείτε την επίσημη ανακοίνωση της Βαλένθια για την ένταξη του Έρικ στην Ακαδημία των "νυχτερίδων" στην Ισπανία.

Το όνειρο του Έρικ ήταν ο στόχος μας μέσω του προγράμματος ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του δικτύου συνεργαζόμενων ακαδημιών της Ακαδημίας της Βαλένθια. Το πρόγραμμα αυτό έχει σκοπό να εντοπίσει, να προπονήσει και να αναπτύξει νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

H Valencia CF Academy Greece έχει σχεδιάσει και οργανώσει το Elite Development Program κατά το οποίο όλη η διαδικασία της αξιοποίησης των ταλέντων γίνεται σε τρία στάδια της προπονητικής ηλικίας, τα οποία είναι το Βασικό στάδιο (11 & 12 ετών), το Ειδικό στάδιο (13-16 ετών) και το Στάδιο της Τελειοποίησης (ηλικία 17 & 18 ετών).

Το στάδιο της τελειοποίησης ο Έρικ θα το πραγματοποιήσει πλέον στην Βαλένθια, καθώς επιλέχθηκε για να ενσωματωθεί στην Ακαδημία της ομάδας με σκοπό κάποια στιγμή να γίνει μέλος της πρώτης ομάδας. Ήδη προπονείται με τη δεύτερη ομάδα της Βαλένθια και έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με απώτερο στόχο φυσικά την καθιέρωση στην πρώτη ομάδα.

Η σχέση της Ακαδημίας της Βαλένθια με την Ελλάδα και την Κύπρο άρχισε το 2017 μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων Ακαδημιών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Στην Ελλάδα το δίκτυο αυτό "τρέχει" μέσω της Ακαδημίας της Βαλένθια στην Ελλάδα (VCF Academy Greece) με ένα σύνολο δέκα Ακαδημιών σε όλη τη χώρα, ενώ υπάρχουν κι άλλες δύο Ακαδημίες στη Σύρο", αναφέρει το δελτίο τύπου της Ακαδημίας της Βαλένθια σε Ελλάδα και Κύπρο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ LA LIGA ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ