ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο επιθετικός πράσινος πλουραλισμός

Ο επιθετικός πράσινος πλουραλισμός
INTIME SPORTS

Σε πέντε από τα εννιά παιχνίδια που ο Παναθηναϊκός έχει νικήσει με τρία και πλέον τέρματα τη φετινή σεζόν το τριφύλλι σκόραρε με τρεις διαφορετικούς ποδοσφαιριστές.

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του Λεβαδειακού και το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο των πράσινων ήταν πως σκόραραν τρεις διαφορετικοί ποδοσφαιριστές και μάλιστα χωρίς μέσα σε αυτούς να συμπεριλαμβάνεται ο Μάρκους Μπεργκ, ο πρώτος σκόρερ των πρασίνων.

Αυτό δεν είναι κάτι που συνέβη για πρώτη φορά και δείχνει τον επιθετικό πλουραλισμό που υπάρχει στον Παναθηναϊκό στην διάρκεια της σεζόν με αρκετούς ποδοσφαιριστές να βρίσκουν δίχτυα και να προσφέρουν πολύτιμους βαθμούς στο τριφύλλι.

Συγκεκριμένα οι πράσινοι σε πέντε από τα εννιά παιχνίδια που έχουν επικρατήσει επί των αντιπάλων τους με τρία και πλέον τέρματα είδαν τρεις διαφορετικούς παίκτες τους να χρίζονται σκόρερ στην διάρκεια της αναμέτρησης. Κάτι το οποίο είναι αρκετά σημαντικό για το τριφύλλι που δείχνει ότι έχει πάρα πολλές λύσεις στο σκοράρισμα.

Καθώς πλην του αρχισκόρερ Μπεργκ αρκετοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βρίσκουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και βοηθάνε την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Τα ματς των πράσινων με τρεις σκόρερ

Καλλονή-Παναθηναϊκός 0-4 (Πράνιτς 2, Μπεργκ, Αμπέντ)

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-4 (Λαγός 2, Κλωναρίδης, Δώνης)

Βέροια-Παναθηναϊκός 1-3 (Κλωναρίδης, Ατζαγκούν, Μπεργκ)

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-3 (Πράνιτς, Μπεργκ, Αμπέντ)

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-1 (Κουτρουμπής, Καρέλης, Αμπέντ)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ