ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο εμπνευστής Μπεργκ!

Ο εμπνευστής Μπεργκ!

Η UEFA αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό και εστίασε στον Μάρκους Μπεργκ και στο χατ τρικ που πέτυχε στο 4-1 επί του ΠΑΟΚ!

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό, η άνετη επικράτηση με 4-1 επί του ΠΑΟΚ και το χατ-τρικ που πέτυχε ο Μάρκους Μπεργκ δεν πέρασαν απαρατήρητα από την UEFA.

H ευρωπαϊκή ομοσπονδία αναφέρθηκε στο παιχνίδι και επέλεξε για τίτλο τη φράση "Ο Μπεργκ ενέπνευσε τον Παναθηναϊκό σε θρίαμβο στο ελληνικό Κύπελλο".

"Ο Μάρκους Μπεργκ παραδέχτηκε ότι εκπλήρωσε τα πιο τρελά όνειρα του μετά την επίτευξη ενός υπέροχου χατ-τρικ στη νίκη του Παναθηναϊκού με 4-1 επί του ΠΑΟΚ, με την οποία μπήκε τέλος σε μία τετραετή περίοδο χωρίς τίτλο" συμπλήρωνε ο υπότιτλος του άρθρου.

Πάντως, ο συντάκτης υπέπεσε σε ένα λάθος, γράφοντας στον τίτλο τον Panathinaikos με τη... σύντμηση Panathiakos! Ωστόσο, στο υπόλοιπο κείμενο γράφει σωστά τη λέξη, σώζοντας την κατάσταση!

Παράλληλα, η πανηγυρική φωτογραφία προέρχεται από το τέρμα που πέτυχε ο Μπεργκ στη νίκη του Παναθηναϊκού με 0-3 επί του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Παλιότερη, αλλά εξίσου σημαντική για τους φίλους του Τριφυλλιού η συγκεκριμένη στιγμή...

Το κυρίως κείμενο φιλοξενείται μία σύντομη περιγραφή του ματς με την παράθεση εγκωμιαστικών σχολίων για τον Μπεργκ ανά τακτά διαστήματα, ενώ στη συνέχεια παρατίθενται δηλώσεις του Σουηδού επιθετικού, όσο και του Γιάννη Αναστασίου.

Το άρθρο κλείνει με την υποσημείωση ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να αναζητήσει εκδίκηση από τον Παναθηναϊκό, αφού οι δυο τους θα αναμετρηθούν σε λίγες ημέρες στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για τα play off του ελληνικού πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ