ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Ο Εμπαπέ μίλησε με τον Σέρχιο Ράμος για τη Ρεάλ

PSG's Kylian Mbappe, right, celebrates with teammate PSG's Sergio Ramos after scoring his side's opening goal during the French League One soccer match between Strasbourg and Paris Saint-Germain at Stade de la Meinau stadium in Strasbourg, eastern France, Friday, April 29, 2022. (AP Photo/Jean-Francois Badias)
Ο Εμπαπέ πανηγυρίζει με τον Σέρχιο Ράμος @ 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS / AP IMAGES

Ο Κίλιαν Εμπαπέ αναμένεται να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με την Equipe έχει μιλήσει με τον Σέρχιο Ράμος για τη νέα του ζωή στην Ισπανία.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ δε θα συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν και παρότι ο ίδιος δεν το έχει επιβεβαιώσει από πολλές πηγές θεωρείται "κλειδωμένη" η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Equipe αναφέρει σε σημερινό (01/03) δημοσίευμά της ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει έρθει σε επικοινωνία με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Παρί, Σέρχιο Ράμος. Η εν λόγω πηγή αναφέρει ότι οι δυο τους μίλησαν για τους μερένγκες αλλά και για τη νέα ζωή στη Μαδρίτη, όπως το σπίτι που θα μείνει.

Ο Ισπανός στόπερ, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Σεβίλλη, διαθέτει πολλές κατοικίες υπό την ιδιοκτησία του στη Μαδρίτη και θα μπορούσε να πουλήσει μια εξ αυτών στον Εμπαπέ.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ