ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ο Εμπαπέ έβρισε τον Ενρίκε όταν τον έκανε αλλαγή: "Είσαι μ@λ@κ@ς"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ενοχλημένος τη στιγμή της αλλαγής του στο Μαρσέιγ - Παρί
Ο Κιλιάν Εμπαπέ ενοχλημένος τη στιγμή της αλλαγής του στο Μαρσέιγ - Παρί PRINT SCREEN

Σύμφωνα με το Footmercato, ο Κιλιάν Εμπαπέ έβρισε τον Λουίς Ενρίκε καθώς κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια, ενοχλημένος με την απόφαση του Ισπανού να τον κάνει αλλαγή στο ντέρμπι της Παρί με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ.

Η Παρί προηγούταν ήδη με 1-0 στο Βελοντρόμ κόντρα στη Μαρσέιγ κι ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να κάνει αλλαγή στο 64ο λεπτό του ντέρμπι τον Κιλιάν Εμπαπέ με τον Ράμος -ο οποίος μάλιστα πέτυχε και το δεύτερο γκολ των Παριζιάνων.

Μία απόφαση που ενόχλησε τον Γάλλο σταρ και δεν προσπάθησε να το κρύψει, αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο φανερό νευριασμένος.

Σύμφωνα μάλιστα, με δημοσίευμα του Footmercato, καθώς κατευθυνόταν προς τη φυσούνα έβρισε τον Ενρίκε, αποκαλώντας τον "μ@λ@κ@".

Ο Ισπανός τεχνικός όταν ρωτήθηκε για την αντίδραση του Εμπάπε είπε: "Δεν είδα τίποτα. Τίποτα απολύτως. Ήταν στεναχωρημένος όταν έφυγε; Για ποιον λόγο;

Είναι η ίδια μουσική κάθε εβδομάδα. Είναι τόσο βαρετό. Είμαι ο προπονητής. Παίρνω αποφάσεις κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα. Θα κάνω το ίδιο μέχρι την τελευταία μου μέρα στο Παρίσι.

Προσπαθώ πάντα να βρίσκω την καλύτερη λύση για την ομάδα μου. Ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι έχω δίκιο".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ