ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Εμμανουηλίδης με γκολάρα πρωταγωνιστης στη νίκη-ανάσα της Βέιλε επί της Σίκελμποργκ

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης μετά τη νίκη επί της Νικόπινγκ με 2-0 | 7 Αυγούστου 2022
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης μετά τη νίκη επί της Νικόπινγκ με 2-0 | 7 Αυγούστου 2022 PRINT SCREEN

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης με υπέροχο γκολ στη νίκη της Βέιλε επί της Σίκελμποργκ "γιόρτασε" το νέο του συμβόλαιο και οδήγησε την ομάδα του σε νίκη-ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης επέστρεψε και μάλιστα επέστρεψε για τα καλά και έχει αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό του και αυτό φάνηκε και την Κυριακή το μεσημέρι στην αναμέτρηση της Βέιλε με τη Σίκελμποργκ.

Ο 23χρονος Έλληνας εξτρέμ βρέθηκε ξανά στο αρχικό σχήμα της ομάδας του και πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στο 43' της αναμέτρησης και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την ανανέωση του συμβολαίου του στις αρχές της εβδομάδας.

Ο Εμμανουηλίδης σε γύρισμα από τα δεξιά έκανε ένα υπέροχο σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό γάμα της εστίας του αντίπαλου γκολκίπερ ο οποίος δεν είχε περιθώρια να αντιδράσει.

Με αυτό το γκολ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, καθώς διαμόρφωσε το 1-0, ενώ η Βέιλε έφτασε τελικά στη νίκη με 2-0 και πήρε ένα τρίποντο-ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ