ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Εμμανουηλίδης ανανέωσε με τη Βέιλε έως το 2025

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης μετά τη νίκη επί της Νικόπινγκ με 2-0 | 7 Αυγούστου 2022
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης μετά τη νίκη επί της Νικόπινγκ με 2-0 | 7 Αυγούστου 2022 PRINT SCREEN

Νέο συμβόλαιο έως το 2025 υπέγραψε με τη Βέιλε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης με τους Δανούς να δείχνουν πόσο πιστεύουν στον 23χρονο Έλληνα εξτρέμ.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από ένα χρόνο, στο πρώτο του παιχνίδι αναδείχτηκε MVP της Βέιλε και λίγες μέρες αργότερα η ομάδα της Δανίας έκανε γνωστή την ανανέωση του συμβολαίου του 23χρονου Έλληνα εξτρέμ έως το 2025.

Μια ανανέωση που είχε συμφωνηθεί λίγες μέρες μετά το σοβαρό τραυματισμό του (σ.σ. ρήξη χιαστού τον Ιανουάριο του 2023) και η οποία ανακοινώθηκε τώρα.

Στη σχετική ανακοίνωση ο αθλητικός διευθυντής της Βέιλε, Μάριους Αντριάν Νικολάε, εξηγεί για την ανανέωση αλλά και γιατί ανακοινώθηκε τώρα:

"Όταν ο Δημήτρης τραυματίστηκε στην Τουρκία η Βέιλε τον έστειλε σε μια από τις κορυφαίες κλινικές του κόσμου στη Μπολόνια. Εκεί χειρουργήθηκε και μετεκπαιδεύτηκε σε πρώτη φάση. Αργότερα επέστρεψε στην Αθήνα και δούλεψε σκληρά για να μπορέσει να επιστρέψει στο χορτάρι. Ήταν σημαντικό για την Βέιλε να τονίσει στον Δημήτρη ότι τον είδαμε ως σημαντικό κομμάτι του μέλλοντος του κλαμπ.

Ως εκ τούτου, επεκτείναμε τη συμφωνία λίγο μετά τον τραυματισμό, ώστε ο Δημήτρης να εστιάσει μόνο στην αποκατάστασή του και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός, και ο στόχος ήταν αρχικά ένα παιχνίδι στη Superliga. Τότε θέλαμε να μιλήσουμε για την επέκταση προς τον έξω κόσμο.

Η όλη διαδικασία αποκατάστασης μας έδειξε έναν Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος έχει δουλέψει, προπονηθεί και συγκεντρωθεί τόσο σωματικά όσο και ψυχικά σε πρωτόγνωρο βαθμό. Ως εκ τούτου, έχει επίσης επιστρέψει πιο γρήγορα, αλλά, το πιο σημαντικό, επίσης πιο δυνατός. Είμαστε χαρούμενοι που ο Δημήτρης επέστρεψε τώρα και που έχουμε νέο συμβόλαιο έως το 2025 με δυνατότητα επέκτασης για ένα χρόνο ακόμα".

Ο Έλληνας εξτρέμ της Βέιλε είναι και χαρούμενος που επέστρεψε και χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο σύλλογος:

"Τη Δευτέρα χάρηκα με τρόπο που δύσκολα μπορείς να φανταστείς. Μετά από ένα χρόνο σκληρής δουλειάς, επανάληψη μετά από επανάληψη κατά τη διάρκεια της αποκατάστασής μου, πήγα στο γήπεδο ως μέρος της αρχικής ενδεκάδας για έναν αγώνα της Superliga. Ήταν η ανταμοιβή μου για τη σκληρή δουλειά.

Η Βέιλε μου έδειξε ότι ο σύλλογος πίστευε ότι μπορούσα να επιστρέψω πιο δυνατός και το γεγονός ότι δεν έπρεπε να πιέζομαι ή να επιβάλλω κάτι, αυτό ήταν μια μεγάλη διαβεβαίωση από την αρχή της διαδικασίας,.

Επιστρέφω με δύναμη στο σώμα μου και ψυχική εστίαση που θα ταιριάζει στο παιχνίδι μου. Ταυτόχρονα, έχω την επιθυμία να παίξω και τη χαρά να παίξω, κάτι που ελπίζω ότι θα ανταμείψει τόσο τον σύλλογο όσο και τους φιλάθλους όλη την ανοιξιάτικη σεζόν. Σίγουρα ένιωσα υποστήριξη και αναγνώριση όταν βρέθηκα στην ενδεκάδα. Ανυπομονώ για τους ανοιξιάτικους αγώνες και να γίνω καθοριστικός παράγοντας στον αγώνα μας για επιβίωση στην Superligaen".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ