ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Δημούτσος στο Sport24.gr

Ο Δημούτσος στο Sport24.gr
δημουτσος

Ο Ελίνι Δημούτσος μιλάει στο Sport24.gr για το νέο βήμα στην καριέρα του, αλλά και τους στόχους του

Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στις 12 Απριλίου του 2009 με τα χρώματα του ΟΦΗ κόντρα στον Εργοτέλη, ενώ η τελευταία του εμφάνιση με το τριφύλλι στο στήθος χρονολογείται στις 14 Μαΐου του 2008 στον αγώνα με την ΑΕΚ για τα play off.
Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως ο ίδιος θα ήθελε στον Παναθηναϊκό, αλλά μιας και από το καλοκαίρι είχε τεθεί στο περιθώριο έπρεπε ως επαγγελματίας να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ενώ ως βάλσαμο είχε τους αγώνες με την εθνική Ελπίδων του Νίκου Νιόπλια.

"Εγώ διάλεξα τον Παναιτωλικό"

Με τους μνηστήρες να είναι αρκετοί, κυρίως από την Ελλάδα, ο 21χρονος μέσος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό, μια ομάδα που εδώ και μερικά χρόνια ανεβάζει τον πήχη με ρυθμούς ρεκόρ επί κοντώ.

" Εγώ διάλεξα τον Παναιτωλικό, είναι μια ομάδα που με ευχαριστεί και με ικανοποιεί πλήρως. Είμαι σίγουρος ότι θα πρωταγωνιστήσει στη Β' Εθνική και θέλω να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της".

"Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο"

Πριν από δυόμισι χρόνια είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται όταν από τη Δ' Εθνική και τον Φωστήρα μετεγγράφηκε στον Παναθηναϊκό που μετά από σίριαλ τον κέρδισε μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ ως το next hot thing του ελληνικού ποδοσφαίρου. Την πρώτη χρονιά είχε αρκετές συμμετοχές με τον Πεσέιρο στον πάγκο του τριφυλλιού, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη την επόμενη χρονιά, όταν και δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ.

Ο Ελίνι Δημούτσος είναι ένας σύγχρονος χαφ που μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αναμφίβολα μπορεί να βοηθήσει τον Παναιτωλικό. Ο ίδιος, μόνο σαν πισωγύρισμα δε βλέπει τη μεταγραφή του στους κυανοκίτρινους.

" Χρειάζομαι παιχνίδια, θέλω να παίξω ποδόσφαιρο, πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου, φυσικά και δεν το βλέπω σαν πισωγύρισμα, αντιθέτως ο Παναιτωλικός είναι μια αξιόλογη ομάδα που έχει όλα τα απαραίτητα για να κάνει κάτι καλό. Στόχος μου είναι να ανέβει η ομάδα στην Super League και να μείνω να τη βοηθήσω κι εκεί. Θέλω να δω το μέλλον μου μέσα από τον Παναιτωλικό".

"Κοιτάω μόνο μπροστά"

Πόσο εύκολο όμως είναι για έναν ποδοσφαιριστή να μένει άπραγος για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και να πρέπει άμεσα να μπει σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα όπως αυτό της Β Εθνικής;

" Σίγουρα ήταν δύσκολο το τελευταίο διάστημα για μένα, όπως θα ήταν δύσκολο και για κάθε επαγγελματία που δεν παίζει, αλλά εγώ διψάω για μπάλα και κοιτάω μόνο μπροστά. Πρέπει πλέον να αποκτήσω διάρκεια και ρυθμό".

Ο Ελίνι Δημούτσος αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης για το Αγρίνιο για τις τελευταίες λεπτομέρειες και για εγκατάσταση στο νέο σταθμό της καριέρας του.






















TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ