CONFERENCE LEAGUE

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας δήλωσε έτοιμος να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League το 2024

Η OPAP Arena
Η OPAP Arena EUROKINISSI SPORTS

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, αποκάλυψε ότι έχει υπογράψει έγγραφο το οποίο πιστοποιεί πως μπορεί να φιλοξενηθεί ο τελικός του Conference League στην OPAP Arena.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ο Γιάννης Βούρος αποκάλυψε ότι πριν από τρεις εβδομάδες υπέγραψε έγγραφο το οποίο πιστοποιεί ότι ο Δήμος μπορεί να φιλοξενήσει τη διεξαγωγή του τελικού του Conference League στην OPAP Arena.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ αναφερόμενος στο θέμα προχώρησε σε αποκαλύψεις.

"Υπέγραψα πριν από 3-4 βδομάδες, μετά από τη δεύτερη επίσκεψη του κλιμακίου της UEFA. Γυρίσαμε όλο τον Δήμο προκειμένου να δούμε τις προδιαγραφές για τη φιλοξενία του τελικού. Πριν από την πιστοποίηση για τα τέσσερα αστέρια στο γήπεδο, περάσαμε με το κλιμάκιο ό,τι χρειαζόταν για να αποτυπώσουμε τοπογραφικά πού θα είναι οι εθελοντές, πού θα είναι οι φιλοξενούμενοι, τα καταλύματα, οι χώροι στάθμευσης.

Πριν από 3-4 βδομάδες υπέγραψα ένα έγγραφο, που δηλώνει ότι ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας πιστοποιώ ότι μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League" ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS CONFERENCE LEAGUE OPAP ARENA ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ