STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο δικαστής καλεί τον βοηθό Κουρέντα ως μάρτυρα για την επίθεση από Σπανό

Ο δικαστής καλεί τον βοηθό Κουρέντα ως μάρτυρα για την επίθεση από Σπανό
Κοξένογλου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αθλητικός δικαστής έχει καλέσει ως μάρτυρα τον βοηθό του Ατρόμητος - Ολυμπιακός, Ευθύμιο Κουρέντα, ύστερα από τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε από τον Γιώργο Σπανό. Αναβλήθηκε η απολογία του ιδιοκτήτη της ομάδας του Περιστερίου.

Αναβολή για τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας πήρε η απολογία του Γιώργου Σπανού στο μονομελές πειθαρχικό όργανο τηςSuper Leagueγια το “ντου” στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακός, το προηγούμενο Σάββατο 29/11.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της ομάδας του Περιστερίου Κάτια Κοξένογλου (φωτ.) ζήτησε και πήρε αναβολή λόγω προσωπικού προβλήματος του δικηγόρου Αργύρη Λίβα. Ο αθλητικός δικαστής Σπυρίδων Καποδίστριας αποδέχθηκε το αίτημα και για άλλον έναν λόγο. Έχει καλέσει ως μάρτυρα τον βοηθό Ευθύμιο Κουρέντα στον οποίο επιτέθηκε ο Γιώργος Σπανός σύμφωνα με τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα.

Ο βοηθός από τα Τρίκαλα έστειλε επιστολή στην οποία αναφέρει ότι δεν έχει να προσθέσει ή να αφαιρέσει κάτι αναφορικά με τα όσα γράφτηκαν στο Φ.Α. Ο αθλητικός δικαστής θα επιμείνει στην κλήση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Action images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ